teman2....

Wednesday, June 3, 2015

WW situasi setiap malam ku

as salam sume kwn2,


Korang biasa tak hadapi situasi cam aku nih ?

Lps pilih baju.... ddk dpn lemari pilih tudung nk pakai... kui3


setiap mlm aku msti duk bersila sambil tgk mana tudung yg sesuai...
kalu banyak lg dr nih tak tau berapa lama aku duk bersila dpn tuh

p/s: dh mule kumpul2 beli baju raya utk aiyan... sikit2 lama2 jadi bukit kan

11 comments:

cheq da said...

Mmg xdapek lari dah dana..kalu dah namanya popuan..

Kakzakie said...

Kakak dah tak particular sgt dah Dana
Dah tualah agaknya dah malas nak memilih sangat..

lieyalatif said...

aku dulu mase bujang dana...skrang seminggu dah siap2kan baju tuk dipakai heheheheeh

Fieda Zan said...

datang dah idea cana nak simpan tudung.. nanti amik lemari anak jugakla wat tempat simpan tudung

norhidana miswan said...

Cheqda- hehehehe....

k Zakie- abis tu kak kalau baju nyer merah takkan tudungnyer ungu kui3

Lieya- hahahah... aku tak blh seminggu rasa mcm tak ckp baju je... idea tak mari tp bile hari2 blh lak... sedangkan baju memacam2

Fieda- oloh la... rak ada mcm2 tak semestinya lemari bdk2

Fieda Zan said...

tak digunakan.. tu yg nak buat mcm danah jugak..

aizamia3 said...

Tap baju yang akak pakai, memang takkan bertukar tudung lain.. kira macam tudung tu dah dikhaskan utk baju tu.. yang peningnya part nak pakai baju mana.. berdiri lama kat depan almari nak pilih baju mana yang nak dipakai.. hehehe..

norhidana miswan said...

Fieda- guna jgn tak gune

k Aizamia- ooooo dana tak blh kak... sentiasa akan bertukar2 tudung nyer ikut pd mood tuan nyer...

nurbijen said...

Saya belum ada penyakit tu dana... hahaha, nampak sgt saya ni jenis belasah jer tudung mana yg ada depan mata... tak sempat nak pikir utk matching2 dgn baju...

Ibu Lala said...

Akk rembat je apa yg sempat. Tiap2 mgu pakai tudung yg sama je dok ulang3 seminggu.

ros_reeza said...

Kita sama kak! Dah la nak pilih baju sikit punya lama.. Lepas dah ada baju, nak pilih tudung pula... Hahahha