teman2....

Monday, June 1, 2015

rutin tiap pagi

as salam semua kwn2,

maaf minggu lps sgt culas bt ntry....

pagi nih mari kite layan cite2 yg ada yek, msti ramai kwn2 yg cuti kan... seronoknyer...

pagi2 td dh bersenam naik tangga ke tkt6, lif bt hal... gini lah gaya duk opis yg dh umur beratus tahun huhuh

Rutin harian aku, tiap pagi sampai opis dlm kul6.45pg ,
Dukung aiyan dari kereta sampai ke opis dlm 10 ke 15min jgk lah tunggu lif bagai, mandikan aiyan kt blik air pastu siap2kan dia bg dia tgk u tube ultraman or dibo the gift dragon kt pc or hp aku....
Bg dia minum madu campur air suam sikat2 rambut , bedak n kul7.20pg antar ke taska belakang opis nih.


pagi2 ekon tak bukak lg... so aku bukak kipas...
bdk nih sejuk guna pashmina aku bt selimut

berselubung ngn selimut katanyer... 

gini gaya dr belakang,.... 

5 comments:

nur anis said...

hihi...kelakar la aiyan ni pandai berselubung gitu..

aryan azra said...

comel je aiyan ni...taska dekat dengan ofis bestlah macam tu,rehat je boleh pegi tengok anak kan

hainom OKje said...

Syok betul Ayyan.....hari hari ikut mama. Tak terasalah kena tinggal mamakan....

nurbijen said...

siap berselubung yang buat aiyan makin cute...
Bagus dia tak banyak karenah...

norhidana miswan said...

Nur Anis- sejuk katanyer

ARyan- tak penah pun jenguk dia time rehat, tkt dia nk ikut kang naya je

k Hainom- tp mamanyer yg fengsan hari2 nk berdukung kak oi

k Nurbijen- itulah kak, tak banyak kerenah la sbb pg2 dh berdukung pastu kasi bodek tgk katun dulu