teman2....

Tuesday, June 9, 2015

Kemaruk pakai spende

as salam sume kwn2,

Selamat hari selasa, maaf lah dr jumaat lps sunyi tanpa entry, kt opis nih letrik takde tak blh bukak pc... ada masalah terlebih voltan dr tnb... 

tp lampu ngn ekon ada jd nyer nk bt keje agak terhad lah... kite pendekkan je ntry yek

Psl ini bdk yg kemaruk nk pakai spende kui3... 


pakai spende papa pastu konon nk pakai sluar lah... 


p/s: sentap ngn vendor opis, udahla bt keje kt opis nih kasi tumpang duk kt opis nih tp perangai mcm diva... aduhla manusia2

7 comments:

lieyalatif said...

ooo opis ko ade lagi vendor2 ni yeak dana...opis aku duluuuuu ade laaaa...lepas projek yg dieorg handle tu settle so silaa blah.... terus rase byk space hahaahah kalo tak sempit jek rase...

haaa aiyan dah ready utk free diapers tu dana kot.....aku ni ajar on off lagi si dayyan sebab malas...tapi cic dah ajar le plak...so kene laa aku menyupport same hohohohoho

norey said...

Aiyan dah rasa big boy...hehehhehe..nanti boleh la...perlahan²...xperlu pakai diapers..

mshazadoes said...

dah semakin bijak aiyan nih lah.

Ibu Lala said...

Alahai ayen..macam macam peel. Makin besar makin byk idea ye.

norhidana miswan said...

LIeya- ada je vendor, dia yg pantau keadaan pc2 kt opis nih wei.... itu yg adooo jo...

itulah aku je yg lum kuat nk meng freekan diapers dia

k Norey- insyallah kak

Mshazadoes- alhamdulillah

norhidana miswan said...

Ibu Lala- itulah kak,... ada je akal dia

Aida78 said...

kelakar la yan ni nak pakai seluar ayah dia hi2 dah beso dah anak bujang ni...