teman2....

Monday, June 22, 2015

menu berbuka ujung minggu

as salam sume kwn2,

lemau betul lah bln pose nih, bkn lemau nk bt keje tp lemau nk update blog kui3....

bulan2 pose nih jln2 pun jarang, amik gambar lg lah jarang.... amik gambar menu berbuka adalah skit2.... kire halal lah tayang menu berbuka yek... hrp boleh jd panduan kot2 yg takde idea nk bt menu apa kan.

ni menu minggu lps ari khamis kot.... ayam percik kelantan ngn popia sadin...
ayam percik biasa aku tak minat sgt tp ayam percik kelantan mmg terliur  sgt, sanggup belajar tuh

ni menu  semalam... nasi grg bodo, pengat keledek ngn ubi, pastu kambin bakar... 

11 comments:

Kakzakie said...

Makan pun baru berdua aje Dana kan..
Aiyan makan bukan banyak mana pun.

Daddy Ziyyad said...

Ayam percik kelantan tu mmg sedap...kuah dia best kan...
Popia sardin? wowww...boleh try ni..

norhidana miswan said...

k Zakie- bertiga kak... sekali ngn adik sorang... kadang aiyan pun tumpang sekaki

DaddyZZZ- betul kan... popia tuh boh inti mcm kentang ngn sadin... mmg layan doc

nur anis said...

KAK..SHARE LA RESEPI AYAM PERCIK TU..

ros_reeza said...

Wahhh ayam tu menarik.. Tapi Ros tak pandai masak seekor macam tu

Amy Hilmirda Daud said...

nampak sedap kambing bakar tu...
Amy kalau dah buka tak sempat nak ambik gambar dah, terus serang aje hehehe

nurbijen said...

Balik ni ayam percik kelantan antara benda pertama yang saya kan cari kat PARAM...

aizamia3 said...

kambing tu.. melting ai tengok.. ;)

NEKCIK said...

Lama tak singgah...nak tumpang buka boleh

saly said...

Sedap2 sume tu..share lah popia n ayam percik tu akk..haish terliur gk.hii

Cho Zila said...

kambing tu dana buat sendiriker.. akak haritu beli sbb tak siapa di rumahni makan kambing.. sedap bangat..
ayam percik memang sedap kalau kena gayanyer....
cam menu diet jer.. tengah berdietker???