teman2....

Tuesday, June 2, 2015

from KK to KL with love

as salam sume kwn2,

selamat hari selasa yek... 

Korang ingat tak aku penah cite kt sini psl sorang bff kami kene pindah ke KK? Kota Kinabalu bukan kole kangsar yek.... dia pindah bersama suami n anak2 nyer ke sana tanpa rela hati nya.  Tp sedar tak sedar setahun udah dia kt sana.... baru2 nih dia balik kg nyer pastu jengah la kami sekali kt sini... 

tp sbb masa yg terhad, n masing2 ada tugasan harian agak terhad masa bersama.... 
Lunch tu kami sempat belanja dia Kabsha Lamb kt Sawarbina, restoren arab dkt2 opis.... 
Lps lunch dia pun meronggeng ngn 2 org lg kwn pi supink.... 

bff tuh yg tudung itam tu yek.... konon2 nk amik gambar air terjun tp udah yg baju pink tu beso sgt... air terjun pun tarak

gambar time menanti makan.... hope 2 see u again ina.... 

p/s: pg keje skrg ngn keadaan rilex je sbb jln lenggang sajo.... indah nya 2minggu nih

9 comments:

Kakzakie said...

Ina kawan Dana tu mesti rindu saat setahun dulu mesra bersama..

Daddy Ziyyad said...

awak boleh la pulak melawat KK nanti..kawan dah ada kat sana..:)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Dapatlah melepas kan rindu dengan kawan lama tu Ina..
Betul kata DZ.. boleh ina jalan2 KK pulak :)

norhidana miswan said...

k Zakie- aah itulah kak, kalu kami borak2 kt wassap pun dia bt cite sedih

DaddyZZZ- insyallah mmg teringin ke situ klu ada rezeki doc

k Nurhayati- hehehe itulah kak, mmg tingin jgk

lieyalatif said...

sesekali jumpe bile dok berjauhan seronok kan dana...tak ckup mase nak kongsi cerita....jauh gak die merantau tu....kite ni bile laa nak merantau kan hahaahhaha...aku dah start bosan buat keje same bertahun2 wey.....

saly said...

Bestnya dapat jumpa bff.. masing2 dapat lepaskn rindu..saly seronok dgn situasi tu

lia ummiirfan said...

wahh... lama tu tak jumpaa... seronok dapat jumpa bff balik kan.. :))

aizamia3 said...

yeah.. hope to see u soon here.. ;)

ros_reeza said...

Yeah relax je gi keje 15 minit je perjalanan.. Hihihi. Kalau time sekolah maunya setengah jam..