teman2....

Wednesday, December 31, 2014

familyday opis papa the Avillion Resort, PD ep1

as salam sume kwn2,

kejap je dh hari rabu kan, takmo lah bt WW arini, sbb nk bercerita ngn korang.  Hujung minggu lps kami ikut papa nyer familyday kt the avillion PD, seronok tu seronok tp yg lebih seronok opcourse lah edy ngn aiyan kan.

* nnti share ngn korang psl aiyan kt taska yek

jom lah layan gambar2 yg ada ek, mule2 kite share rupe bilik kami dulu...

biliknyer luas katil pun ada dua... puas lah turun naik turun naik katil si rayyan izzan tuh

ngan sluar dh tanggal laju je landing

tgk tu dia landing belah katil sana sbb rendha sikit dr katil utama

gini rupe dr luar pintu msk bilik kami

pndangan dr balkoni... 

ni dari bilik air... mlm2 seram nk jenguk bawah hehee

bahagian dlm bilik air jgk betul2 atas lubang2 td

pandangan dr bilik air suke ngn tingkap tuh

ni bath tub ngn tepi tu pintu utk ke toilet

shower sebelah tu ruang lubang2 yg aku takut tuh hehehe

berendam sampai kecut2 takmo naik.... siap request nk itik kt papa nyer
p/s: turun bersedih ngn kejadian banjir kt pantai timur, utara juga selatan tanah air, moga makin banyak pertolongan n bantuan yg mereka terima dr kita juga semua rakyat malaysia... nk memulihkan semula msti mkn masa yg lama

20 comments:

Kakzakie said...

Itu sendiri pun dah suka bukan main Dana. Kalau ada kawan lagilah entah macam manalah Ayyan ni...

dya said...

akk masa dya pi pd hari tu pun ramai sgt org stay corus paradise.dya pi pun last minit..
hotel akk pun besh gak eh?

Daddy Ziyyad said...

best!!
lagi best sebab company sponsor kan :)

saya entah bila nak sampai sini

Aida Salleh said...

Best best...Akak pernah sekali jer gi sini. Bilik air memang unik sbb boleh Nampak langit...hehhehee...

Aida Salleh said...

Best best...Akak pernah sekali jer gi sini. Bilik air memang unik sbb boleh Nampak langit...hehhehee...

norhidana miswan said...

k Zakie- hehehe itulah kak

Dya- akak jarang jln2 PD heheh ni di sponsor lg syok

DaddyZZZ- ya betul tuh doc....

k Aida- dana tak suke bilik ayornyer... tkt kalu mlm2... menyeramkan sungguh

Fatin Mraz said...

best nya dana ke sna..

happy new year~

Amy Hilmirda Daud said...

bestnya dana.. besar pulak tu.
Selamat Tahun Baru Dana.

Acik Erna said...

seronok nya Aiyan..budak2 memang tak boleh jumpa air kan dana

hainom OKje said...

Bestnya Dana .....tah bila dapat tido kat sini. Wah mmg confirm Ayyan dapat adik hujung tahun ni nampaknya hihi

cheq da said...

Cam best jea dana tmpat ni...pe2 pun selamat tahun baru

Najib Ariyan said...

Assalamualaikum

SELAMAT TAHUN BARU 2015

Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

norey said...

yang paling seronok tentulah Aiyan...hehhehe

Selamat tahun baru Dana..semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya..

norhidana miswan said...

Fatin- mekasih, sbb di sponsor ikut sajo

k Amy- alhamdulillah kak, dpt lah merasa heheh

Acik Erna- betul tu acik mmg tak dpt dipisahkan

k Hainom- hahahhaha.... selamba je ko kak, klu dpt best lah

Cheqda- best jgk kak, almaklum dpt jmpa pantai ngn laut hehehe

Najib- w`salam... amin2

k Norey- betul lah tu kak

aizamia3 said...

Jangan kata anak.. mak budak pun suka berendam.. ekekeke..

NEKCIK said...

mewah biliknya kan...nampak ayo bawah lantai tu yang best Dana kan...nekcik merasa jugak dah anak ank buah belanja...pree!!

ros_reeza said...

bestnya.. nampak mewah.. kalau spesis penakut macam Ros ni, mesti nak kena ramairamai gi sana. hihi

Nafira usof said...

bestnyeeeeeeee...
mesti syok abes hero akak tuh.
mesti berendam jer kejenye.
best lah wat famili day kat resort2 mewah camtuh. boleh gak staff2 merasa. hehehe

Mimi Azirah said...

bestnye kak..seronok aje

Bitt (double IS) said...

bestkan...hehehe masa nak mandi kan adoiii seram sejuk...mandi sebelum gelap gituw...akekkekke