teman2....

Friday, January 2, 2015

family day the Avillion PD pt2

as salam semua kwn2,

selamat datang 2015, bermula lah alam baru utk aiyan, tiap pagi kene pg school, mama pun pagi2 dh ada hbeg besar nk bwk pg opis tiap hari, satu tgn bwk hbeg sndiri 1 tgn lg bwh hbeg aiyan n aiyan2 sekali...

kite sambung semula aktiviti kt PD aritu ek, kami check in jumaat 26hb, mlm tu takde akviti apa.... tp sabtu pg tu ada sukaneka bkn utk anak tp utk mak n bapak jgk.... aiyan n papa la yg paling seronok.  mama? nk seeronok apa kalu kejap2 nk kene kejor rayyan izzan huhuhui...
mlm tuh lps bt doa selamat n bacaan yassin kt surau baru ada dinner. itu mmg takde gambar sgt.  Mama tak dan nk berselfie bergambar bagai.

Gambar mmg mana yg ada je ek kwn2....

aiyan ngn papa... masa nih dh comot dh basah papa dh
ni grup biru... grup papa... tgk itu bdk selamba je dok ngn anak dara 

saya anak manja papa.... 


aku join grup kunin.... ngan aiyan2 sekali pakai baju kunin


mcm2 gaya mereka , tiap grup ada tema masing2... ada 4 grup semuanya




senyummmm.... 

dh abis sukaneka... dua beranak berpimpin tgn balik bilik

kami... dinner mlm tuh

ini dua beranak pakai baju sama.... 


 p/s: moga tahun 2015 ni lebih baik dr tahun lps... moga kesihatan aku n aiyan makin bertambah baik

14 comments:

Nur Inani said...

seronoknyaaa pergi family day :D

Bbwana adienia said...

wah, bestnya ada aktiviti family day..bagus isi masa lapang dan dapat mengeratkan hubungan kekeluargaan :)

NEKCIK said...

Wah seronok Aiyan kan...banyak aktivitinya..

norey said...

sekali sekala...seronok juga...sure balik tu penat ....hehehhe

cheq da said...

Seronoknya..

norhidana miswan said...

Nur Inani- sesekali seronok jgk

Bbwana- heheheh btl2 tuh

Nekcik- dia seronok mama nyer yg semput nekcik

k Norey- betul tuh kak, msa otw balik pnt mcm apa

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wow bestnya.. meriah sungguh CH tengok Hidana.. :)

norhidana miswan said...

Cheqda- seronok jgk tp pnt lepak bdn

k Nurhayati- hehehe yg meriah nyer si papa ngn aiyan kak, mama fengsan

Qaseh Vee said...

wah , seronoklah aiyyan ada aktiviti... nice jer tgk baju sedondon .

Daddy Ziyyad said...

dinner kat situ mesti best kan :)

mamy harraz said...

happy new year :)
wah meriah family day..seronok dpt kualiti time dgn family :)

lieyalatif said...

meriah dana..aiyan pun hepi laa tu...dlm dok pangkuan anak dare...auwwww ekekekek.... aku dah lame tak pi family day kat pantai nie...balik2 family day kat padang...aritu kkm buat kat padang wetland tu....

takpe ko, aiyan baru2 nak serasi kan diri tu...hope lepas ni die sesuaikan diri n tak nangis lagi....

Nafira usof said...

joint famili day eh??
tempat keje akak atau tempat keje suami??
nampak meriah jer. gambar 2 banak comot tuh terbaik.. hehehehe

hainom OKje said...

Ohhhh lamanya tak de sukaneka gini Dana....Masa keje dulu pun awal awal keje jer ada family day yg overnight gini lepas tu family day balik hari....huh.....

Pak Jilap punya company lagilah....langsung nan hado...huhu