teman2....

Friday, January 9, 2015

awan yg cantik


as salam sume kwn2,

selamat hari jumaat... arini takmo lah bebel panjang kt sini... ilang mood spoil ngn bos aku. 
mls betul lah nk lyn


nk share ngn korang awan mlm td, cantik sgt tp kadang2 tgk mcm seram lak.... misteri pun ada jgk, mmg cantik betul alam ciptaanNya nih...

ni ngn camera tanpa night vision tp awan tu yg di tunjuk dlm bulatan tuh

nampak... cantik kan 

p/s: adik aku dr poli nilai nk dtg umah arini, msti aiyan suke makcik dia dtg

11 comments:

Kakzakie said...

Itulah Dana bagaimana bijak pun manusia tak mampu nak melakar awan..

aizamia3 said...

cantik.. betapa indah ciptaanNYA.

Tihara said...

Alhamdulillah, memang cantik awan tu,pandai dana snap :)

Bbwana adienia said...

indahnya ciptaan allah..memang cantik awan tu..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik awan tu akak.

NEKCIK said...

nekcik pun suka tengok pembentukan awan di langit..kadang kadang macam perempuan sedang tidor kan Dana..he..he...

cheq da said...

Keindahan alam ni dana sukar nk diungkapkan dengan kata2..maha suci Allah

Aida Salleh said...

akak selalu takut tgk awan...huhuhuuhuuu..

norhidana miswan said...

k Zakie- betul tuh kak

k Aizamia- betul3 tuh kak

k Tihara- snap asal boleh je kak

Bbwana- betul2

PMDR- mmg cantik, terpesona tgk

Nekcik- mcm2 bentuk ada kan nekcik,kadang tgk awan pun dh rasa seronok

Cheqda- betul2... seseungguhnya cuma Dia yang maha Pencipta

norhidana miswan said...

k Aida- naper tkt kak? kan cantik... mmg kadang2 ada corak yg mcm menyeramkan

hainom OKje said...

Ohhhh.....uniklah Dana awan tu ... kat situ jer pulak gumpalnya yek....