teman2....

Tuesday, January 27, 2015

Hadiah utk aiyan

as salam sume kwn2,

sejak aiyan dh pi taska nih tiap ptg msti singgah kedai beli kn menan kt dia, menan murah2 je rm3, rm4, paling mahai rm9... huhuhu
msk dlm kete je dia msti kata, nnti kite pegi kedai beli menan kan mama...
aku ye kan jelah, biar dia semangat pg taska... jnji dia hepi n tak nngis...

baru2 nih aku ada beli lego beso ngn tabung kucen kt membe blog kite Munn Jaafar, tp dia skrg dh aktif kt fb.  harga pun puas hati barang pun comei.... paling suke op cos lah rayyan izzan
balik2 taska je terus cari tabung kucen dia tuh...

ni lah lego beso ngn tabung kucen tuh

bile letak duit kt situ kucin tuh ckp hello amik duit n ckp tq... suke sgt lah anak bujang tuh

bt moto...siap blh naik lg suke lah dia

ni aiyan bt rumah... mcm kubu gitu... 


p/s: minggu dpn ada cuti panjang 4hari, rasanyer tak kemana kot duk umah saja sbb papa keje sabtu ahad cuti senin selasa tu comfirm dia keje... huhuhu kesian nyer kami

6 comments:

Daddy Ziyyad said...

saya pun tgh nak order lego giant tu dari Munn..

bawak la aiyan jalan2, awak berdua aja..:)

Kakzakie said...

Lego besar ni puas budak nak main Dana. Zaman anak kakak dulu tak ada lagi.. sekarang macam-macam ada..

Najib Ariyan said...

ada yer tabung yg macam tu... jangan kata bebudak... orang tua ni pun suka kalau letak syiling dia keluar cakap tengkiuuuu.....

nurbijen said...

puas hati ayyan dapat main lego besar gedabak tu...
menarik lah tabung tu... ada nampak kawan jual ikut FB...

norhidana miswan said...

DaddyZZZ- aritu sya last stok yg lego beso tuh, pyh nk dpt tp puas hati, klu doc kene beli 3 set tuh...

k Zakie- betul tu kak,zmn nih je baru hada tuh kak... mak pak yg lebih2 teruja

bro Najib- hehehe itulah, org dewasa pun excited ni kan pulak bdk2 kan\

k Nurbijen- heheheh... itulah kak, itu yg terbeli tuh... mama yg tergoda

LYAfrina said...

bestnyer lego beso2 gitu..
lya pon nak cari tabung kucing tu