teman2....

Monday, January 12, 2015

Aiyan ngn dibo

as salam sume kwn2,

selamat hari isnin yek, utk mak bapak yg anaknyer baru msk sekolah ada yg cuti ke? pagi ni mule rutin gerak awal pagi mcm biasa, pg td alhamdulillah masa antar pi school aiyan tak nngis tp taktau lah kot2 pastu dia menangis kan.

masih batuk n selsema lagi, sian lah kalu jangkit kt bdk2 lain lak. ubat dh bg juga amalkan bg madu tiap pagi.

sebelum  ni aiyan kan sgt2 suke ngn ultraman, sampaikan asal nmpak je nk beli...  tak kisah la kt toy r us ke ke psr mlm ke, kedai 2 hengget ke
skrg nih ada katun lain yg dia minat... dibo the gift dragon, hahahha sampaikan aku pun dh boleh hafal lirik lagu2nyer... n antara salah satu ganjaran aku belikan kt aiyan kalu dia nk pi school....


siap peluk lg.... tido pun nk ajak dibo jgk




ni slh satu karakter yg dia nk mama belikan lg... bunny nama nyer


masa nih pas mandi sejuk sbb ujan, saja mama pakaikan dia sweater

dia blh ingat satu2 nama karakter kt katun niih...

p/s: mama dh mule batuk2 n sakit tekak... huhuhu kuatkan diri takmo awal2 thn mc...

13 comments:

Kakzakie said...

Kalau masih ada anak kecik katun yg dia minat pun kita tahu sama Dana. Anak kakak dah besar tak ada lagi dah. Upin-ipin adalah..

hainom OKje said...

Okje kenal Mickey Mouse dan Donald Duck jer Dana haha.....ohhhh zaman sekarang ni dah ada Dibo pulak yek.... Tp comel gak Dibo ni rupanya....patut Ayyan suka...

wahida said...

aiyan bila nak datang rawang? meh la dtg rawang, aunty masak special utk aiyan sayang...

norhidana miswan said...

k Zakie- itulah kak... tp katun pun dana tapis2 tak bg tgk sume

k Hainom- heheheh... mickeymouse skrg dh lawo dh kak, dia pun suke jgk

k Wahida- hehehe tunggu aunty jemput lah dtg situ

Azian Elias said...

kenapa dia nangis dana?

kemain dgn patung2 tu ye.. (patung ke tu kita panggil) heeee..

nurbijen said...

Alahai, manjanya ayyan dgn dibo dia...

Bbwana adienia said...

comelnya aiyan ngan dibo tu :)

norhidana miswan said...

k Azian- nngis sbb takmo pi taska kak, dia kan sblum2 nih duk umah je

k Nurbijen- itulah kak, tdo pun bwk dibo jgk

Bbwana- comei sekali harga dibo tu hehehe

lieyalatif said...

tgh musim batuk2 ni dana...ko rajin2 mkn ubat tau...dah le batuk ni cepat jangkit...sian kalo anak kite jangkit kan....

dayyan gak leee tetap setia dgn otomen .semalam baru mintak lagi 5 otomen haahahahah.... comel gak watak dibo tu....aku pun excited mengumpul kalo anak dah suke dana...

Aida Salleh said...
This comment has been removed by the author.
Aida Salleh said...
This comment has been removed by the author.
Najib Ariyan said...

banyaknya mainan anak patung... kalau kucing saya nampak tu habis lah dikerjakannya...

aizamia3 said...

Jangan kata dak Aiyan.. mak budak pun berkenan.. ;)