teman2....

Wednesday, January 21, 2015

WW anak manja papa

as salam sume kwn2,

ini kisahnya... isnin mlm tu papa balik keje lewat, dia lak kul 8lebih dh tido papa lak sampai umah kul11 lebih.  Pagi2 selasa tuh dia dh pg taska ngn mama kul 6.30pagi, mmg takde can bermanja ngn papa.  
Dr pagi tuh dh meragam masa antar pi taska, ptg tu amik kt taska dia nngis techer bgtau takmo minum ptg sbb nngis, msk dlm kete je tanya papa... monyok je mama pujuk beli eskrim sambil mkn sambil nngis nk papa.... aku suh edy balik awal mlm td sian kt anak nih, dh jumpa papa pagi td baru ok

ini ke WW aku... panjang je bebel hahhahaha ikut suke lah kan

mulut comot mkn sekerim
sedih kan tgk gambar nih... tp abis jgk sekerim tuh seketui

ni sekerim mama.... 

p/s: kesian saudara kita di kuala kerai, skrg dh mula musim sejuk.... dhla rumah takde di duga ngn cuaca yg sejuk pulak...

15 comments:

Kakzakie said...

Tak ada mood sebenarnya tu Dana. Kesian dia..

Daddy Ziyyad said...

Tu diaaaaa..comot makan aiskrim..hahaha

Bbwana adienia said...

alahai ciannya dia..

lia ummiirfan said...

alololo...kenapa muka gitu.. huhu

norey said...

merajuk xdpt bermanja dgn papa dia tu dana..
.dpt hadiah aiskrim...hehehe

Cheq Sue said...

Tomeynya aiyan walaupun tengah sedih...

** dana ata terima x hadiah GA yang cheq sue pos.... 5 hb lagi. risaunya takut tak dapat... nanti bgtahu ya...

Azian Elias said...

siannya dia.

cantik lah style rambut dia now..

lieyalatif said...

amboi mama punnn...baru nak baik batuk dah mkn sekerim niiii...biaseee die hahaahahah...

alahai sian aiyan dana...biase la tu anak papa...mcm dayyan gak le nieh...

eika_jps said...

amboi hensemnya aiyan gaya rambut baru...huhu...tak mau majuk2.......

Fatin Mraz said...

alolo cian nye..
nt ada free time manja ngn papa dia k?

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Ini beul anak manja papa.. :-)

Najib Ariyan said...

kesian... busy nya papa dia... jangan bagi anak lama2 rindu nanti dia tak rasa lagi susah...

apasalah aiskrim mama lagi grand dari dia? ishhh...

-simpati juga kat mangsa banjir Kuala Kri yg terkena musim sejuk tu-

ros_reeza said...

alahai siannya dia kak...takpe, dah dapat asikrim kan :)

NEKCIK said...

besar dah aiyaan..alhamdulilah sihat kan...

hainom OKje said...

Mau tak rindu papa dia seharian tak jumpa.....tu yg mood spoil pepagi tu agaknya Dana