teman2....

Tuesday, December 9, 2014

WM im bzzzzzzz


as salam sume kwn2,

cite balik kg kite tunda esok2 lah ek, arini biziiiiii..... sebelum balik kg mmg dh ada menimbun tp tak sangka lah cuti sehri tambah lg bertimbun3....

BW tunggu dh blh bernafas ek... daaaaa

kt meja ujung tuh mmg aku simpan sana sbb jumaat aritu tak sempat siap.... bt mana yg urgent je dulu

dtg arini tgk atas meja aku pun dh penuh gini... fenin2

11 comments:

Kakcik Nur said...

Tarik nafasssss....lepassss...

Tarik nafasssss....lepassss...

Tarik nafasssss....lepassss...

Ok...buat kerja baik-baik, ya... :)

Kakzakie said...

Itulah yg bila nak cuti banyak hari kena fikir panjang kan Dana..

lieyalatif said...

gitu laa koooo...cuti sehari je tapi tinggalan kerja mcm 44 hari punye tinggal....same laa mcm aku...mujur aku kat opis ni kalo aku cuti, PA sebelah tlg cover2 kerja...same la kalo die cuti, aku cover2 keje die so takde laaa menimbun sgt hasil kerja selalunye....

Nafira usof said...

tudiaaaaaa.. nak pitam adik tengok meja hakak.. bagai dilanda taufan. hahahaha
bertabah lah.. buat pelan2.. kalo ikut orang.. semua lah urgent kan!

Acik Erna said...

in syaa Allah..kejap je tu kan Dana..lepas ni clear la meja dana tu

Nafira usof said...

Kak Dana.. Zura punye BP atas pagar.. hahahaha.. seminggu sekali kena gi amik tekanan darah kt klinik. tapi harap2 kali nih kurang sket lah. amin3~

norhidana miswan said...

Kakcik Nur- hehehe alhamdulillah dh setel dh kakcik

k Zakie- betul2 kak tp sbb akhir thn mmg gitu kadang

Lieya- aku takde Pa ganti, sbb bhg aku sorang PA je, lgpun org lain tak tau keje aku nih, itu yg kene tunggu aku jgk

Nafira- hahahah... tp alhamdulillah sblm kul4 setel sume

Acik Erna- betul2 tuh acik...

hainom OKje said...

Nak kena filing ke nak kena distribute tu Dana....okje tengok pun pening Dana hihi...Kasi settle cepatlah Dana

Ibu Lala said...

Bz bz pun dan tgk blog sat ok la tu

Mimi Azirah said...

Fingsannnb

ros_reeza said...

kak bertabahlah menyiapkan kerja tu yer. hihi.. samalah dengan Ros. hujung tahun lagi bertambah kesibukan.