teman2....

Wednesday, December 10, 2014

WW why why whyyyy


as salam sume kwn2,

ada ke smlm aku ingat hari isnin heheh itulah cuti hari isnin sampai lupe hari... 

naper ek blog jd gini? 


rasanyer aku mmg setting no... 

tak suke bile kuar gini... jd tak syok lak... 

semalam ptg sebelum kul4 dh setel dh semua fail tuh msk bilik bos... fuhhhh

p/s: arini hidung berair je,dr mlm td tido pun tak lena rasanyer resdung nih.... smlm fail tu banyak msti berhabuk2 pastu blik keje kene ujan lak...

16 comments:

cheq da said...

Jg2 resdung tu

IeRA said...

Salam singgah sini..

jemput follow saya ye..tq

http://teratakcassia.blogspot.com/

Ibu Lala said...

X tau la dana nape blog jd camtu. Akk blogging dgn fon je. Pc kat opis ni x leh buka blogspot. Dengki kan.

CheNamNam said...

hermmm...taktau lah dear...blogspot problem kot..akak pon setting "no" taktau komen keluar tak verif text tue..hermmm

Kakzakie said...

Blogspot tengah kebingunganlah Dana..

Lega kalau kerja dah setel.

aizamia3 said...

Bukan setakat Dana.. ada blog yang akak singgah akan jadi macam ni.. waima blog akak pun sama.. huhuhu...

Aida78 said...

makan ubat dear....jaga kesihatan

lieyalatif said...

ehhh dana...patut laa mostly aku gi blog org akan keluar mcm nie...rasenye semua blog ade mcm ni kan kalo tak tgk betul2...ko ckp ni baru akupasan....ntah2 blog aku pun same....jap2 nak cek setting jugak laaaa....aku pun taksuke keluar word verification ni...leceh tuk org drop komen....

norhidana miswan said...

Cheqda- huhuhu itulah

Iera- insyallah nnti akak jenguk

Ibu Lala- itulah kak, diri sndiri nk jwb komen pun kene letak verifikasion jgk

CNN- itulah psl nyer

k Zakie- itulah kite jd lg bengong hehehe

k Aizamia- sama lah kite kak... tp ada yg tak kene kan

k Aida78- huhu tak penah mkn ubat resdung kak... sadis kan

Lieya- itulah, aku pun tak suke... leceh kang makin sikit la org nk komen nnti hehehe

Nafira usof said...

Salam Kak Dana..
wowwww!! kagum!! dlm masa sehari boleh clearkan semua file2 tu. dasyat! hebat! hahahaahahahha.

Kak.. Zura pon perasan pasal kena masukkan no dulu baru leh publish komen. blogspot tgh pening agaknye kan!

hainom OKje said...

Kenapa dengan blog tu Dana?
Kawan okje dulu pagi pagi mesti sengau sebab dia resdung...kesian nengoknya

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Rasanya blogger(google) nak elak dari komen2 yang datang seperti SPAM dan macam-macam lagi.

Daddy Ziyyad said...

yup, saya perasan sejak semalam, kebanyakkan blog yg selama ni tak perlu WV, kena masukkan WV

Mimi Azirah said...

Bligspot prob kot kak

Najib Ariyan said...

rasanya itu berlaku kepada semua blog... itu bukanlah word verification tapi robot control... kan dia suruh kenali nombor kan... memang kurang selesa lah tapi itu kehendak blogspot... kerana nila setitik lah ni... ada yg buat jahat so semua orang kena

NEKCIK said...

tadi nekcik nak komen pun dia tak bagi