teman2....

Monday, December 22, 2014

kami.... kawan


as salam semua kwn2,

selamat hari isnin, arini opis sunyi ramai yg cuti.... aku pun mcm mls je bt keje, tekak msh sakit lg... jgn la demam or makin teruk terkak tuh... 

ni gambar minggu lps, ada kwn tingin mkn kt sawarbina nk mkn nasi arab tuh, jd, ajak kwn2 sekali jln kaki je ramai2 ke sana... ni lah selalu geng2 borak time lunch, termasuk yg lelaki 2 org tuh... klu salah sorang ke beberapa org takde kurang happening...



kami berwelfie... yg sebelah aku si Emy tu nk cover body tuh

kami ber5 je msh sibuk nk welfie, yg lg 3org dh lapo sgt hehehhe

sume control muke... sebenarnye sume kelaparan hhahaha

kami mmg kaki kecoh kt opis... tp semua otak sempoi

ni menu yg kami amik, nasi kabsha ngn ns mandy...

p/s: akhir tahun mmg masa2 kritikal bt aku, sbb selalu aku tak sihat di time2 tuh... huhuhu

15 comments:

LYAfrina said...

Meriah...
ni perjumpaan kawan2 lama ke kak? Atay geng2 ofis

norhidana miswan said...

Lyafrina- hehehe maaf lya, lmbat msk kan caption nyer... ni geng2 opis, geng borak2 mkn2 heheh

Kakcik Nur said...

Seronok ada geng yang 'sama kepala'... :)

Aida Salleh said...

kat mana restaurant ni kak? kalau best nak jgk try. kakak saya hantu nasi arab :-)
Kak, semoga sihat selalu ya. Jaga diri ok.

Kakzakie said...

Sma satu geng dan boleh lebih kurang itu yg ngam nak makan apapun Dana.

Fatin Mraz said...

sini pun sepi juge.. ramai yg bercotie...

Nafira usof said...

Sonoknye ade geng opis camnih.
time lunch meriah jer makan reramai.
kalo zura, urrmmm.. semua sendirik. sedih kan.. hek hek hek hek.

norhidana miswan said...

Kakcik Nur- betul3 tuh kakcik

Aida- kt jln semarak nih je dik, dkt ngn celcom nun

k Zakie- betul2 kak, itu yg selalu kecoh riuh rendah

Fatin- itulah kan, aik, awak ke mana lama hilang

Nafira- hehehe... alahai sedih nyer mak yong

Cheq Sue said...

Sonok kalo dpt mkn dgn kengkawan ni dana.. mau kecoh satu kedai tu.

*akak dah dpt alamat dana... nanti akak ada nak pos surat ♥♡ sikit

nurbijen said...

best nyer ada kawan satu kepala... mesti happening habis....
Nyum nyum, sedap pula nampak nasi mandy tu.. tak boleh jadi ni... kena cari jugak ni... hihihi

norhidana miswan said...

Cheqsue- mmg kecoh pun kak, bikin malu je kadang hahaha
*alamak surat saman kah? surat cinta kah heheh

k Nurbijen- alhamdulillah, happening time berborak tuh kak... cari jgn tak cari kak

Ibu Lala said...

Geng akk kat opis x ramail. Ada 2 tiga kerat je. X de la geng sgt pun. Bese bese je. Best la klw kwn kwn sume happening. X la bosan

NEKCIK said...

Sedap tak nasi arab situ Dana..teringin jugak nak mnyinggah !!!

Cho Zila said...

ramai barulah syiok weh.. macam2 ceritalah... lelaki pompuan samajer kalau kena satu kepala...
nampak best jer kedaitu dana kat manatu..

hainom OKje said...

Lama dah tak makan gader gader macam tu dengan member ofis....maklumlah dah berhenti keje hihi....

Malam hari tu Okje baru gi kedai Arab, sebab kedai sate tu penuh dahlah time hujan ginikan, mcm tak cukup org nak kemas jer, sudahnya gi kedai Arab depan kedai Sate ni