Wednesday, January 15, 2014

WW epok2 n langsir sementara

As salam sume kwn2,

salam rabu... mati2 ingat arini isnin hehehheh

ahad aritu papa cuci langsir bilik... tp si bujang aku jenis kalu nk tido msti tido kt blik... jd nyer k bg gelap guna comforter jd langsir jap hehehe

nampak berbezaan tuh? 

disebabkan nk cpt siap aku bt epok2 saiz giant


p/s: jumaat nih cuti syoknyer duk lepak lama kt umah...

20 comments:

  1. cheqna x pandai2 lagi nak buat karipap tu..campur ngan malas le ni hahahaha

    ReplyDelete
  2. langsir tu mmg terbaek..mcm pernah ku jmpa..tp di mana yer...

    ReplyDelete
  3. Karipap inti ape tu? macam sedap je..

    ReplyDelete
  4. epok2 nie sama ngan karipap yer dana..rupa nampak sama..ker nama jer lain..

    ReplyDelete
  5. wow... best makan kipap ni.. mesti ko buat banyak kan.. hehehe... :)bak mai sini sket...

    ReplyDelete
  6. ermmm sedapnyer epok2 tu...epok2 giant pun tak per janji sedap diamakan ...hehe

    ReplyDelete
  7. Cheqna- hehehe mule2 je kak dh biasa msti rasa rajin

    Emy- hahah nk wat camne terdesak

    CIk Viva- inti kentang je dik.... daging pun tarak

    k Ummuaidan- epok2 ngn karipap tu sama jelah kak... org johor panggil epok2

    ReplyDelete
  8. k Jassnani- ko nih kak mcm lucah lak sebut kipap ehhehe... tak la banyak kak tak samapi 1kg pun

    Lizz- hahaha nk cpt siap maklum

    ReplyDelete
  9. org johor je yg panggil epok2 hokeyy.. hee

    ReplyDelete
  10. owh epok2 tu yg bulat tu ke...mcm karipap j kan.. mmm bestny klu dpt mkn di petang2 gini..hehee

    ReplyDelete
  11. kakak pun makan epok-epok semalam tapi kakak beli aje Dana yg forzen (sebab kakak kan rajin hahaha...)

    ReplyDelete
  12. Mama Saly- epok2 tu karipap lah dik oi...org johor je panggil epok2

    k Zakie- hahahha... alah kak sesekali dana beli je... time teringin nk mkn yg buatan sndiri je bt

    Mimi - hehehe boleh la nk kata sdp kang org mkn kata tak sdp camne?

    ReplyDelete
  13. ko tau dana...aku ni pindah johor baru tau karpap tu epok2 kakaakakakak...kan aku dok kelantan lama heheheeheh...

    pandai ko kelim beb...cantik jek..sebijik mcm mak aku buat...aku penah try dulu tapi mmg hampeh hasil kejadian kelim aku tuh....

    ReplyDelete
  14. Rajin Dana buat epok epok..nekcik dah bertahun tahun tak pernah buat buat sendiri..tak pandai buat kulit dia tu..jadi liat

    ReplyDelete
  15. Damna cuba bagi nekcik resipi kulit epok epok tu

    ReplyDelete
  16. LIeya- heheeh tp nsb lah ko kenal jgn epok2 tuh apa... kang di katanyer durhaka johor... alah aku kelim beso2 ko, jnji jadi

    Nekcik- alamak... dana gune resepi yg simple2 je nekcik, malu lak nk share

    Cheqda- huhuhui nnti yek dana share, ish malu lak dhla gune resepi simple sgt2

    ReplyDelete
  17. nak cepat siap, akak buat besar2?.. hihi.. tak mau tak mau.. yg kecil kan comel :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...