salam rabu... mati2 ingat arini isnin hehehheh
ahad aritu papa cuci langsir bilik... tp si bujang aku jenis kalu nk tido msti tido kt blik... jd nyer k bg gelap guna comforter jd langsir jap hehehe |
nampak berbezaan tuh? |
disebabkan nk cpt siap aku bt epok2 saiz giant |
p/s: jumaat nih cuti syoknyer duk lepak lama kt umah...
cheqna x pandai2 lagi nak buat karipap tu..campur ngan malas le ni hahahaha
ReplyDeletelangsir tu mmg terbaek..mcm pernah ku jmpa..tp di mana yer...
ReplyDeleteKaripap inti ape tu? macam sedap je..
ReplyDeleteepok2 nie sama ngan karipap yer dana..rupa nampak sama..ker nama jer lain..
ReplyDeletewow... best makan kipap ni.. mesti ko buat banyak kan.. hehehe... :)bak mai sini sket...
ReplyDeleteermmm sedapnyer epok2 tu...epok2 giant pun tak per janji sedap diamakan ...hehe
ReplyDeleteCheqna- hehehe mule2 je kak dh biasa msti rasa rajin
ReplyDeleteEmy- hahah nk wat camne terdesak
CIk Viva- inti kentang je dik.... daging pun tarak
k Ummuaidan- epok2 ngn karipap tu sama jelah kak... org johor panggil epok2
k Jassnani- ko nih kak mcm lucah lak sebut kipap ehhehe... tak la banyak kak tak samapi 1kg pun
ReplyDeleteLizz- hahaha nk cpt siap maklum
org johor je yg panggil epok2 hokeyy.. hee
ReplyDeletek Azian- ya betullll tu kak....
ReplyDeleteowh epok2 tu yg bulat tu ke...mcm karipap j kan.. mmm bestny klu dpt mkn di petang2 gini..hehee
ReplyDeletekakak pun makan epok-epok semalam tapi kakak beli aje Dana yg forzen (sebab kakak kan rajin hahaha...)
ReplyDeleteJnji epok2 sedap kan kak
ReplyDeleteMama Saly- epok2 tu karipap lah dik oi...org johor je panggil epok2
ReplyDeletek Zakie- hahahha... alah kak sesekali dana beli je... time teringin nk mkn yg buatan sndiri je bt
Mimi - hehehe boleh la nk kata sdp kang org mkn kata tak sdp camne?
ko tau dana...aku ni pindah johor baru tau karpap tu epok2 kakaakakakak...kan aku dok kelantan lama heheheeheh...
ReplyDeletepandai ko kelim beb...cantik jek..sebijik mcm mak aku buat...aku penah try dulu tapi mmg hampeh hasil kejadian kelim aku tuh....
Rajin Dana buat epok epok..nekcik dah bertahun tahun tak pernah buat buat sendiri..tak pandai buat kulit dia tu..jadi liat
ReplyDeleteDamna cuba bagi nekcik resipi kulit epok epok tu
ReplyDeleteShare resepi dana
ReplyDeleteLIeya- heheeh tp nsb lah ko kenal jgn epok2 tuh apa... kang di katanyer durhaka johor... alah aku kelim beso2 ko, jnji jadi
ReplyDeleteNekcik- alamak... dana gune resepi yg simple2 je nekcik, malu lak nk share
Cheqda- huhuhui nnti yek dana share, ish malu lak dhla gune resepi simple sgt2
nak cepat siap, akak buat besar2?.. hihi.. tak mau tak mau.. yg kecil kan comel :)
ReplyDelete