teman2....

Monday, January 20, 2014

Heppy Belated birthday Papa 18 Januari

as salam sume kwn2,

arini sibuk skt lah... ada je keje nk kene bt... tensen sungguh bile pagi2 dh kelam kabut... tak suke bt keje last minit nih, tp nk wat camne dh bgtau pun last minit aku lah yg terkejar2....

sabtu lps nih bday papa aiyan, takde pg mkn besar mana2... hadiah pun tak beli lg heheheh apa punya bini kan,  sabtu tu papa keje jd kami kt umah msk2 skit lah... tp bt benda yg biasa jgk sbb nyer mama tak reti bt yg spesial sgt... bt kek carrot ngn bkr ayam je... papa blik keje ptg tu lps maghrib baru sambut tu pun takde tiup2 lilin hehehhe.... jnji dh wish n doa utk kesejahteraan papa


dh 33thn dh papa aiyan
bt sendiri je kek nyer... 


carrot kek mama aiyan... 

dpt 3 bekas... bekas pertama yg licin kami baham... pns2 mmg sdp mkn kek nih



hahhaha sembarang je lah deco atas tuh... maktek nyer keje nih

hahahaha simple gile.... org yg potong tuh pun pakai sembarang je



set dinner mlm tuh.... siap serve lg tau utk papa... 

ayam bakar mayo... tp ayam dh potong2...


p/s: skrg nih aku nyer napsu nk msk mmg takde... nk msk lauk mls yaaang amat tak tau naper... tp kalu msk yg western2 laju lak aku... 

9 comments:

lieyalatif said...

simple tapi penoh kasih sayang pada aku...semua homemade....seronok laki ko dana....

wey pandai ko buat carrot cake...nampak jadi tu.....syok kalo buat sendiri kan...puas hati dpt makan panas2...cream cheese pun boleh sesuka hati boh selambak byk2...baik laa kang aku pi SR tapau kek carrot eheheheheeh

Kakzakie said...

Happay belated birthday juga dari kakak buat papa Ayyan.

Kek carrot makan masa panas memang sedap Dana. Kalau kakak lebih suka yg tak berkrim lagi sedap:)

Cho Zila said...

syioknyer semuapun air tangan isteri... akak jelesjer ngan ayam bako mayo Dana tau.. akakni ha nak buat tak buat2pn...

Teena Tna said...

Happy belated birthday to papa.
Ayam mayo tu meleleh air liuh saya tengok

izzah said...

untung papa ayyan dapat bini yang pandai masak ni...bertuah gitu....dah la semua masakan yg akak pos ni nmpak best, menarik n tertarik...kecur liur la dibuatya....nasib xmenitis je ni...hikhik...

nurbijen said...

Happy belated birthday to him....
Deko tak cantik takpe, asal rasa tu mabeles :)

norhidana miswan said...

Lieya- alah ko pun boleh msk sndiri lg teror dr aku wei... saja udah cuti2 tingin nk msk sndiri je

k Zakie- bg dana kalu tak mkn ngn creamcheese tuh kureng umpph sbb kek nyer agak mns dana lupa bubuh grm skt

k Chozila- heheh cube lah kak, senang je sekali cube msti akak akan cube lg

Teena Tna- cube dik, mkn ramai2 ngn family msti syok

Izzah- pandai la ko dik, memuji sampai akak perasan kang

k Nurbijen- hehehe tak lah mabeles kak... biasa2 je

lizz said...

happi belated birthday papa ayyan moga panjang umur murah rezeki n sentiasa di bawah lindungannya...
kek tu yang tak tahan nengok sedapnyer...

ros_reeza said...

happy belated birthday to him...