teman2....

Friday, January 10, 2014

sume sama tp berbeza tahun


as salam sume kwn2,

maaf yek arini lambat bt ntry... banyak keje arini, korang tgk gambar bwh nih... mcm tiap tahun nk amik gambar kt tempat yg sama ngn aksi sama... 




aiyan masa 1thn 5 bln ngn aiyan 2thn 6bln... kebetulan papa pakai baju yg sama... 


13 comments:

Acik Erna said...

Dah besar bujang comel dana

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Seronok main-main degan anak-anak.

nurbijen said...

suka sgt aiyan dapat duduk tinggi mcm tu...
mesti baju favourite papa tu :)

mama_saly said...

Susah nk jadi kebetulan mcm tu tau..sama lak tuu..so sweet..:-)
Suka sgt aiyan dapat duk tinggi2 ats papany....hehee

Mimi Azirah said...

Kebetulan kan baju sama

LYAfrina said...

hihi..kebetulan sungguh kan.. klo x gtau lain thn.,.mesti igt time tu gak pic ni

Sarah Talib said...

Suka tengok Aiyan happy...anak kesayangan papa n mama..

norhidana miswan said...

Acik Erna- aah acik alhamdulillah

PMDR- mmg seronok dik, menengok pembesaran dia dpn mata kite

k Nurbijen- masa kecik2 suke tp dh beso nih dia blh suke jln sndiri kak

mama_Saly- mmg suruh papa nyer bt aksi sama tp kebetulan je baju tu sama, bile tgk gambar lama nih baru perasan

Mimi- aah dik kebetulan sgt

Lyafrina- heheheh tp aiyan kecik lg comei dr yg beso nih...

k Sarah- hehehe sbb baru sorang tuh je anak nyer kak...

Teena Tna said...

Bila tengok gambar lama2 terimbau kenangan dolu2. Haha

Papa Mifz said...

PM tak berani dan tak pernah angkat Mifz macam tuh lagi , takut loss balance jer...hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Salam..ila jengah sini..tq rajin jenguk blog ila..hri nie bru bkesempatan nk bw kwn2.. khiry sihat insya allah. This week nk warded lagi..doakn kami ye

hainom OKje said...

Ayyan posing pun masih duk kat tengkuk papa hehe...

norhidana miswan said...

Teena- hehehe betui3 tuh dik

Papa MIfz- heheh yelah PM tecik mifz lak dh beso... mcm aiyan ngn papa nyer msh balance lg

BABY- macih jln lg blog dana nih... alhamdulillah... doakan yg terbaik bt ila n khary moga takde apa2 ye

k Hainom- hehehe itu dia dh mengeliat nk turun tuh kak... dia mana suke skrg nih