teman2....

Friday, December 7, 2012

stunt boy kah??

as salam sume kwn2,

salam jumaat sume.... 2hari lps aku nyer blog kene malware dr blog sorang kwn, tp bile aku dh remove blog tuh baru ok... hrp2 takde lah sampai menganggu blog kwn2 yek... aku riso bebeno... tp blog yg aku maksud kan BUKAN blog Izan, mia duniaku tau.(teringin jenguk blog awak tp aduh tak blh la dik).. tp dr blog lain... hrp2 pasni dh ok terus...

nk cite perihal bujang aku lah nih, sejak nenek ngn atuk dia dtg kl mcm2 peel baru , baru2 nih dia bt idea baru... panjat msk walker... berderau darah aku ngn makngah... bkn pe tkt terslh langkah je... aduhla bdk nih... dlm geram tp hepi sbb anak aku mcm anak org lain, lasak n aktif

masa nih dia tgh betul kan kaki

gini lah gaya masa mule2 kami perasan... aduh la

pastu dhla msk terbalik... kaki sebelah je blh lepas... ahak2


p/s: camne yek nk bg aiyan lebih berisi... multivitamin dh mkn tp cam tak jln je

21 comments:

lelamaisara said...

wow...betul2 stunt ni ayyan....

inazamri said...

hehehehhe makin lasak ayyan ni ye

nur anis said...

wahh..aiyan...hebat! huhu...

pepari said...

hehehe.. lasak nya ini budak!! alhamdulillah Dana, Aiyan aktif dan semoga kesihatannya bertambah bagus. Bebaik tau bila dah pandai panjat walker tu tak lama lagi pandai lah jalan tu.. dah boleh simpan dah..

bukan sebab ur popia la dik oi.. sbb gastrik rasanya.. eh popia awak tu cik abang saya yang banyak belasah tau hehehehe....

izan mama mia said...

Assalamualaikum..hah..naik heran saya kenapa ada yg xboleh masuk blog saya....takpelah..setakat ini..tak ada yg cakap xboleh jenguk blog saya kecuali blog ini sahaja...takpe..saya datang kalau akak xleh datang..ehe...

p//s...dah makin lincah sesangat budak itu yer...amboi....kuat dah memanjat

Qhaifa Nur said...

biasalah dana anak laki mmg lasak...ada je kerja mrk nak buat..kan aiyan

izzah said...

dah makin bijak yek ayyan ni...msti akak xmenang tangan layan dia kan..hehe...

Tihara said...

as salam

alahai cutenya aiyan..hehe:)

mia izzati said...

hehe terror le aiyannn...takpe kak tengah dok main..kak camne nak tau blog kita ada malware tuuu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ayyan lasaknya dia hehe

LYAfrina said...

wah..aiyan wak aksi stunt.. aiyan membesar bagaikan juara!

** asya dulu kecik gak..n sampai sakrang kecik.. xsama dgn bdk sebaya dia.. klo tgk dlm pic mmg xnmpk.. tp klo duk sebelh y sebaya dia..ketara.. mmg lya risau.. tp doc kata xpe..asalkan anak kita sihat & ckp mkn..sbb mtumbesaran ank x sama.. ape y penting normal

deq's qienz said...

hamboii ganaihhnya dia.panjat smpai buleh la.mujur walker tuh jns berat..kalo tak jenuhh nangis la..

Papa Mifz said...

Tak sakit ke kaki satu atas satu bawah mcm tuh aiyan?

norhidana said...

Lelamaisara- hehehe tau pun

k Inazamri- aah kak, mmg betul

Nur Anis- anak jantan kn

k Umi Pepari- mmg lasak kak,bile tanya kwn2 yg ada anak laki ckp mmg camtu heheh... ohoo akak pun ada gastrik gk ek

Izan-w`salam izan, ntahla dik... blog akak yg tak betul ke apa, tp tiap kali akak cube bukak blog awak msti jd gitu...

tp tq sgt sbb sudi lg jenguk blog akak

k Qhaifa Nur-aah kak.... lasak sgt2

norhidana said...

Izzah- mmg dik oi, makin ada je akal baru dia

k Tihara- w`salam kak...eheheh cute tp dia nyer lasak

Mia Izzati-hehehe... ntah la dik, akak tak tau...cume mcm blog akak aritu ada dpt mcm warning gitu...

Wanieys- heheheh qalief dulu camtu tak

Lyafrina- hehehe... masa mule2 akak rasa down gak bile anak akak tak sama cam bby2 lain, tp lama2 akak rasa ok je sbb dia ttp membesar n aktif cam bdk lain

Deq`s Qienz- tulah dia, nsb lah walker dia jenis yg kukuh skit kalu tak...ntahla

papa MIfz- ehhehe sakit sbb tu lah dia nngis hehehe

Cikgu Ma said...

comelnya aksi dia..hihi...rindu anak buah plak...

Kakzakie said...

Ada aje yg Dana risaukan. Budak tengah aktif apa lagi macam Ayyan ni memang susah nak montel. Ligat semacam kan... yg penting dia sihat, makan nak, susu nak dah ok. Pelan-pelan nanti dia naiklah tu...

lieyalatif said...

hahahhaah...lasak aiyan!!! gitu la boboy dana...ko kene biase kan jek laa hahaahaha...kang sakit jantung ko karang....

tapi comel muke puas dpt masuk sebelah kaki tu heheeheh...panjang akal!

norhidana miswan said...

Cikgu Ma- heheh comei ko kata ye dik

k Zakie- heheheh... itulah kan kak, sume nk dirisaukan je

norhidana miswan said...

Lieya-mmg lasak wei, si emy ckp anak dia 2 org takde pun pangai cam aiyan hehehe... dia mmg suke bt muke kalu dia dpt bt sesuatu

Munnafendy said...

wahahahahaha...ni kalo tgh pgg pinggan ke ape ni, terlepas pecah tak kisah dh..kikiki