teman2....

Tuesday, December 4, 2012

jln2 at KLCC

as salam sume kwn2,

maap ye smlm aku senyap je, maklum smlm aku cuti, mmg tak bukak laptop lah, mak pak aku pun smlm ada lg kt umah... pg td baru diaorg balik, naik bas je pun, tak yah pnt2... yg kelakarnyer balik sini beg cuma 2-3 ketul, balik johor bertambah sampai 5-6 ketul, tp beg kck2 lah bkn beg beso... yelah mana mencari kain ela, membeli baju n seluar...mcm2 lah...

tp ni takmo tunjuk gambar diaorang, tp nk tayang aku ngn the geng jln2 kt KLCC jumaat lps, pg naik lrt je pun mls lah nk drive, melayankan bff aku nk beli sandal kt jelly bunny kan... jom lah layan kan, tak supink banyak skit2 je sambil window2 je

menjimatkan masa n cpt heheh

ni lah dia org yg  xcited nk gi jelly bunny

anak bujang sorang membe opis ku... pengasuh takde,bwk lah anak gi opis

antara sandal n kasut kt jelly bunny...

warna dia mmg agak menonjol tp best sbb bau sweet je... 

tunaikn jnji belanja bff aku Pn Emy kt chillis

sorang kwn yg malu2 cume oder buger je heheh... 


p/s:rasa cam tak puas je mak abah n adik dtg umah 3 hari, cam nk suh duk lama kt kl

16 comments:

emy pokden said...

wei..kan kte dua yang excited..letak lah gak gambo ko...hahaha...yes2 akhirnya dpt jugak seketul jelly bunny ni..akan ku pakai sampai lenjan..hahaha...jom repeat chilis...

norhidana miswan said...

Emy- ahak2 ko yg xcited lebih...mana ada gmbar aku lah wei... tp aku nk sekor crocs, aku lum ada sekor

Kakcik Nur said...

Harga sandal tu ok tak? :)

mia izzati said...

kak pehni kaki bau jelly jekkk...pehtu kena hurung ngan semut lerrr

norhidana miswan said...

kakcik Nur- sandal yg dana beli rm29 je kakcik, kalu nk yg mcm kasut bertumit tu rm49, kire berbaloi n murah tu kakcik

Mia Izzati- ahak2... takde nyer dik oi, semut skrg pandai memilih heheh

mamyharraz said...

sedapnya chilis..teringin pulak nampak beger tu :)

Qhaifa Nur said...

cantik sandal tu...suka..suka
sedap menu chillis ni dana...

Acik Erna said...

assalam dana..mesti aiyan pun seronok sebab ramai yang melayan dia

NM02 said...

lama giler aku tak ke klcc. tak kuasa nak layan parking yang nan hado tu





tapi naik train pun layan kan. nnt ar

Papa Mifz said...

dah lama tak pergi ke KLCC...dulu time couple selalu lah pergi...hehe

norhidana miswan said...

mamyHarraz- mmg best cume tak blh pg selalu2

k Qhaifa Nur- mmg sedap kak, cumenyer tak blh pg selalu blh bangkrup hehehe

Acik Erna-w`salam acik, betul tu acik seronok sgt dia

k NM02- heheh tu lah psl, kami yg dkt nih pun jarang2 pg kak... sbb tu kalu pg naik lrt je

papa Mifz- hehehe dulu2 time couple lain rasa g klcc, skrg dh ada anak mcm mls lak gi sana... tp sesekali pg ok gk

NEKCIK said...

Salam dana...Nekcik berkenan jugak kat kasut jelly bunny tu..mahal ke Dana...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

saya pernah bergambar depan KLCC je, nak masuk tak berani. hehe

ct rahani said...

rindu nak gi KLCC.. dulu2 masa duk kl jap sini la salah satu port yg best utk lepak2.. hehe..

lelamaisara said...

lame sanagt sya tak g klcc kak...mesti banyak perubahan tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

burger tu tergoda tgk haha