teman2....

Thursday, December 13, 2012

vroom vromm pin pin pon Aiyan

as salam sume kwn2,

ptt nyer arini aku bt ntry photo diary, tp kite pospont esok yek, arini nk tayang moto baru aiyan yg di hadiahkn oleh BFF aku pn EMY, time kasih my pren... suke betul aiyan, aku sampai2 umah terus ngendeng kotak motor tuh, mcm tau2 je utk dia...

masa papa dia nk pasang motor tu pun dia yg paling sibuk... murah rezeki aiyan... seronok tul
rasanyer kt umah tu paling banyak baju2 n menan dia hehehe...
disebabkan motor baru nyer tuh aiyan yg selalu tido mlm kul1pg mlm td kul10lbh dh tido heheheh...
tak tau lah arini apa dia nyer gaya naik moto tuh...


dia pun sibuk nk tgk apa bende dlm kotak nih

gelak gumbira masa papa pasangkan motor dia...

gaya masa mule2 naik... msh takut2 lg

masa nih dh teror dh, siap blh naik sndiri

ni gaya last... sibuk tolak motor nyer lak... aduhla anak2

p/s: aku sebenarnya berdebar sbb bln 1 aiyan ada appoiment ntn paed kardio, dhla dia tak reti jln lg... camne ek nk bg dia jln cpt

15 comments:

mamyharraz said...

vrommmm..nak tumpang boleh tak abg aiyan hehe..
happynya dia dpt motor baru :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ayyan nak tompang boleh x?hehehe

Kakcik Nur said...

Mungkin dengan berdiri dan menolak motornya itu, akan merangsang Aiyan untuk berjalan sendiri. InsyaAllah. :)

Qhaifa Nur said...

warna warni moto aiyan...cantik
cuba rajin borak dgn aiyan...insya allah dia pasti memahami...

Sherwieyna Muzzawer said...

foyoooo cantiknyaaaa motor baru adik sayang kita ni..nak pinjam boleh tak..heheeh

wahida said...

wow, ayyan dpt moto la.....cantik moto dia...

p/s: teruskan berdoa ye nok...InsyaAllah, tak lama lagi ayyan pandai jln la tu...

ros_reeza said...

Wahh dah ada motor ye... vroommm vrooomm je la lepas ni ye :-)

Daddy Ziyyad said...

selalunya child physiotherapist boleh ajar senaman utk kuatkan muscle utama utk walking

norhidana miswan said...

mamyHarraz- hhehe tak moat2....

Wanieys- tak moat lah auntie heehe

kakcik Nur- aah hrpnyer gitulah kakcik

k Qhaifa Nur- borak mmg selalu borak ngn dia kak

Sherwieyna- macih2 aunty emy kite bg

k Wahida- macih.... ye kak, aku sentiasa doakan dia

Ros-reeza- heheheh tido pun awal skit skrg nih

Daddy Ziyyad- itulah, sambil2 jmpa pakar kardio nk jmpa physio terus...

Cho Zila said...

beruntung aiyan der "mak angkat".. syukur atas pemberiannyer.. nampak sangat keterujaaanyer..

NM02 said...

tumpang!!!








:)

Mimie said...

nak tumpanggg

Karukord Jagau's said...

waaaaa dpt moto baruuuu ^_^

mia izzati said...

waaa sukanya dia dapat bromm..brommm baruuu...

outbound malang said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Saat terjatuh, jangan lupa bahwa engkau pernah berdiri;Saat berduka,jangan lupa bahwa engkau pernah bahagia.Bangunlah,kamu pasti bisa.