teman2....

Monday, December 31, 2012

bye2 2012- welcome 2013 - cite buah CNY

as salam sume korang,

arini hari terakhir di thn 2012, mcmne ngn segala azam yg korang bt awal2 thn aritu, dh terlaksana lum semuanyer? utk aku... azam tu di copy paste bwk thn dpn... mintak2 terlaksana hendaknyer... amin2

apa azam aku ek, nk kurus...boleh? utk aku thn 2012 nih banyak kenangan yg indah kot, thn nih tak se susah  thn 2011, mungkin thn 2012 nih aku tgk peningkatan kesihatan aiyan, juga masalah asma aku yg dh tak seteruk 2011... moga thn 2013 banyak lg kenangan yg manis2 n yg indah2 je... (harapan kn)... semoga aiyan semakin sihat n terus sihat...

ok lah takmo cite psl thn lg, kang korang bosan

antara bnda yg akan ada dkt2 awal thn,nk tayang kt korang buah  ngaku @ arrow head, selalunyer buah ni ada time nk CNY je... time2 nih mmg aku akan beli n bt jd kepek... sedap

baru 2 thn aku kenal n tau bt kepek buah nih

rasa dia mcm keladi tp manis2 skit... 

24 comments:

emy pokden said...

go go chaiyuk kwn ku...2013 kter sama2 kurus okkkkkkkkk..moga kesihatan aiyan bertambah baik..amin..

Fauziah Mohamad said...

ape ada geng nak kurus...nak join!!ngeh ngeh

nur anis said...

macam pelik je buah ni..huhu

Aida Salleh said...

sedapnya kerepek ngakoo.....sukaaaaaaaaaaa...

mama_saly said...

sedap npk kerepek tuuu...>,<
slmt tahun baru 2013..:)

Cho Zila said...

sedapkan kepektu... akak suka...

Mimie said...

esok dh 2013....yeayyyy

Daddy Ziyyad said...

Ni 1st time saya tau wujud buah ngaku tu..hahaha...

Saya pun sama aja pasal azam, kopipes tahun lepas punya aja..hahaha

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hahah.. demam ngaku start dh...
demam doyan crepe dh hampir beransur dh.. heheh

Kakzakie said...

Memang betul dana kalau dekat CNY aje Arrow head ini mesti murah. Buat kerepek sedap - laju je makan. Kakak goreng campur sikit bawang putih dan garam dana.

ieda said...

seyess akak x pernah makan dik
dah banyak kali tgk dlm blog .. hurmm kena cube nie ;)

Qhaifa Nur said...

dana, akak pun nak kurus juga ni he..he..
dah kembali CNY sudah...

selamat tahun baru dana....

ros_reeza said...

Moga akak berjaya mencapai azam ituuu :-)
Ros tak pernah jumpa lagi buah tu kak..

NEKCIK said...

nekcik ni azam nak jadi lebih baik dari tahun lepas hi..hi!!
Nekci buat kerepek tak menjadi Dana..asyikk hanguih jer!!!

norhidana miswan said...

Emy- marilah kite sama2 yek kwn ku

k Fauziah- jom2 join sama

Nur Anis- heheh alah dia jenis yg mcm bwg, buah kt bwh... try lah dik, cina selalu yg msk bh nih

Aida- betul tu sedap2 kn

Mama-Saly- mmg sedap, selamat thn baru

k Chozila- betul tu kak, bile dh rasa terus jht cinta

Mimie- akan tambah umur 1thn lg

norhidana miswan said...

Daddy Ziyyad- hehehe selalunyer cina yg suke beli buah nih, melayu jarang,.,, tp bt kepek sedapnyer

k Leily- hehehe.. tp ngaku nih ada kejap je,pastu lps cny dh ilang

k Zakie-betul tu kak..dana pun baru tau dlm thn lps nyer cny

k Ieda- cube lah kak, sedap tau dh cube sekali msti nk lg n lg

k Qhaifa Nur-selamat thn baru kak

Ros-reeza- amin2 time kasih dik, cube cari kt giang ek tesco apa2 supermarket msti ada

Nekcik-nekcik api nyer tak blh besar sgt, pastu nekcik kene gune sagat yg tebal skit kalu tak mmg hancus cpt

mamyharraz said...

selamat menyambut tahun baru kakakku sayang :)

buah ngaku nih sy pun suka..buat kepek sedar2 mau sebalang boleh habiskan!sbb sedap melampau buah nih kak..

Cikgu Ma said...

tak penah tgk dan tak penah dengar buah ni..sedap ke?

Tihara said...

selamat tahun baru dana..
moga dana, aiyan n famili sihat2..insha Allah

kepek ngaku tu dap sangat..
pokok ngaku yang akak tanam
makin mengecil
hik2 lupa nak wat entry ttg tu

akhir kata nak beli jugak nanti..
org cina pun pelik kan kita duk hadap benda ni :)

Karukord Jagau's said...

x pernah makan huhhuuu

selamat tahun baru kak :)

cikbedahlaser said...

selamat tahun baru kak dana... semoga dberkati n dpermudahkan urusan oleh allah....

norhidana miswan said...

mamyHarraz- macih2, aah selagi msh ada kan, dh abis cny kang buah ni pun tarak

Cikgu Ma-kt psr raya banyak dik, try lah nk tau sedp ke tak

k Tihara- amin2... aah akak yg ada tnm pokok nyer kan... kalu org cina diaorg msk apa agaknyer ek

en Jagau- heheheh apa lg try la bt... kakak ke? hehehe

cik Bedahlaser- amin2... macih dik

inazamri said...

penah beli tp buang coz ingatkan sengkuang cina heheheh.oo bole buat kerepek ye..lepas ni akak beli gak la try buat kerepek.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat tahun baru kak!!! :)