teman2....

Wednesday, December 5, 2012

Aiyan wit atuk, nenek, mak yan n paksu

as salam sume kwn2,

selamat hari rabu yek, arini takmo lah aku bt WW... sbb nk tayang cite psl aiyan ngn nenek, atuk, mak yan ngn paksu dia... bkn main hepi lg bdk tuh... lg2 bile asik berjln je... pastu ada je yg melayan dia, nenek bkn main syg... asik nk berdukung je, nenek lak manjakan sgt.... aku ngn mak ngah lah yg seram... bile dh dimanjakan sgt nnti bile ber2 ngn makngah, fengsan lah asik nk dukung je

jom lyn gambar, mls nk cite panjang2, gambar mmg agak banyak...sile jgn bosan yek...
lgpun sesekali je pun aku tayang gambar family aku kan kt korang

punyalah manja ngn nenek dia...

time kt konvo mak tek, eksen pakai kst tp tak pandai jln lg pun

kene umpan ngn bg dia sudu, mangkuk... tp kejap jelah dia nyer sopan santun tuh

bdk yg tudung kelabu baju mustard yg konvo yek

muke2 yg sebenarnyer keletihan selepas seharian menunggu mak tek konvo

bdk yg manja lbh2 ngn nenek nyer

menu utk kami ber8, hajat hati aku ngn mak tek nk belanja tp rupenyer abah dh byr cpt2...toce abah

isnin mama cuti, bwk nenek pg nagoya kt care4... 

ini bdk yg sgt suke..hepi sampai tepuk2 tgn je

pagi selasa masa nenek nk balik johor... aiyan ingt nk ajak dia jln2

sgt hepi even dlm lif tau

kul6 lbh dh bangun dh... nbs lah bile sume2 dh naik kete dia tak melalak

p/s: family aku selamat sampai kt kg pt kahar, kul1.40 ptg, kire cpt gk lah bas yg diaorang naik tuh... alhamdulillah

24 comments:

mamyharraz said...

nampak muka happy aiyan.
biasalah tu kak..selalunya nenek akan manja2 kan cucu..samalah ank sy kemain manja dgn nenek dia.

Kakzakie said...

Bila semua dah balik rasa sunyi mesti sedih sekejap. Hero dana mesti tercari-cari atok dan neneknya.

Karukord Jagau's said...

waaa...makan besar tu :)

tahniah..selesai sudah konvo

Qhaifa Nur said...

bukan slalu dpt jumpa atuk kan aiyan..bila balik sunyi rumah...

norhidana said...

mamyHarraz- heheh mmg dia terlebih hepi

k Zakie- aah dia tercari2 gk, nsb lah kejap je pastu dh ok

en Jagau- hehehe bsr ke, kire kecik tuh

k Qhaifa Nur- aah, kene tunggu kami balik kg lak

NEKCIK said...

Salam Dana..waa manja manja atok ye...apa tak singgah rumah nekcik..dekat nagoya jek..boleh aiyan makn pizza setapak!!

norhidana miswan said...

Nekcik- umah nekcik kt mana tuh? kalau tau dkt... mmg menyinggah je jwbnyer

Ros said...

Assalamualaikum Norhidana,

Amboi sukanya Aiyan tu...he.he...

Meriah sungguh Kak Ros nampak..sekali sekali boleh dok berimpun ramai2 macam ni memang seronok kan Norhidana....

norhidana miswan said...

k Ros-
w`salam kak... betul2... meriah betul umah masa tuh, tp paling hepi tentulah aiyan

NM03 said...

kau wajib pegi nagoya kan. hahahaha

inazamri said...

mmg ceria tengok muka ayyan dgn nenek n atok tu.seronok berkumpul ramai2 camni.

Munnafendy said...

salam akak :)

aiyan ni besar karang mesti peramah ni..org kat lift pun nk ditegurnye ek :p

pepari said...

alalala tomei nye dak kecit ni... hepi lah kan dapat jumpa nenek and atok.. nak suh mama dia dukung lambat lah hahahaha...... best nya parents Dana datang.. mak kite tamo turun KL lah.. kite kena balik JB gak la cam ni hehehehe.... yeay next week insyaAllah balik.. jomm

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cucu kesayangan ni :)

nur anis said...

happy dia bila ramai macam tu..:)

norhidana miswan said...

k NM03- heheheh betull3

k Inazamri- mmg dia lah yg paling hepi

Munnafendy- w`slm munn, heheh kt lif tu pun atuk ngn paksu dia

k Umi Pepari-heheh mmg dia yg paling hepi, paling dpt layanan istimewa... mak abah dana turun kl pun sbb pg konvo adik,kalu tak jgn mimpi kak...waa bestnyer balik jb

Nurul Husna- heheh dh dia sorang je cucu yg ada, mmg lah dik oi

Nur Anis- dia yg paling sengih lebo pun

Daddy Ziyyad said...

ni betul betul punya 'cucu nenek' ni...hihihi

norhidana miswan said...

Daddy Ziyyad- dh ni lah cucu sorang yg ada, itu manja lbh2

Dee said...

happylah ayyan..ramai org manjakan dia..dia mcm centre of attraction..sis..u pakai google+ kan..susah betul dee nak gi blog u..ni google baru jumpa..bloglist kdg2 tak appear..huhu..

ct rahani said...

wah kemain sonok ye aiyan ramai yg melayan.. :)

a.samad jaafar said...

kasih sayang nenek tiada bandingan..

saya percaya, aiyan disenangi oleh semua..insyaallah

lelamaisara said...

kemain seronok lagi semua melayan ayyan kan...:) hope ayyan happy...
nampak happy je tu

Tihara said...

as salam

sedapnya dana makan2 spesel :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah ayyan happy jer dgn atok n nenek...ramai2 mcm tu budak2 suka la kan...