teman2....

Thursday, December 27, 2012

gohtong jaya siri 2

as salam sume kwn2,

arini tpaksa bwk laptop gi opis, sbb nyer aku nk cek line maxis... kt opis nih ok je tp kt umah tak blh, mmg sah la aku kene tukar brukband lain nih..n yg buat aku bosan, fb tak kene block lak,aku blh bukak n tgk tp tak blh nk komen or like...ntah apa2. tensen betul lah... sambil2 tu blh la aku upload sekali gambar jln2 yg gune dslr mak tek...

sile jgn bosan yek, siri 2 nih kt tmpt stoberi je... tmpt lain nnti sambung... heheheh


suke sgt mak tek amik gmbar dr belakang

silapnyer takde tag nama

sian mak tek nyer gambar takde

rama2 menghisap madu

stoberi main sorok2 bwh daun

apa pesen lah anak beranak nih

ni lah budak yg paling hepi sekali

tecik2 je kan

merah menyala2

bile tgk muke hepi makngah aku pun rasa puas sgt

suk sekodeng2 cari yg beso n merah2


sesi membyr sume sekali dlm setengah kg rm50 gk... tp takpe jnji makngah hepi

29 comments:

Kakcik Nur said...

Kemain beso gelak si Aiyan... :)

norhidana miswan said...

kakcik Nur- heheheh hepi org ajak dia jln2 tuh

baby lydia said...

windu stoberi bersalut cekelat :P

norhidana miswan said...

baby Lydia- apa lg jom dtg gohtong hehehehe...

Amie said...

Bestnya dapat peti strawberi!

Cho Zila said...

best gak sini yerk dana.. harus akak pergini.. suami akak dah gi tu sebab bila kita nak pergi dia buat donnojer... kalu ku tahu syioknyer di sini ku paksa gak pergi...

norhidana miswan said...

Amie- jom2 gi gohtong jaya, dekat je... nk gi CH jauh sgt hehehe...

norhidana miswan said...

k Chozila- best kak... kalu nk naik genting pun senang sbb sehala dh... gohtong ni betul2 sblum awana... best kak, dana pun mcm nk repeat

emy pokden said...

best kan..thn dpn nak baru suri lah g sana...hehehe..cameron cam jauh jer..

norhidana miswan said...

Emy- hehehe itu pun aku rasa cam nk pg lg wei.., tp nak naik genting sekali... insayllah plan dulu

Qhaifa Nur said...

puas akak makan stoberi kat CH baru nih dana...

aiyan tak geram ke tgk stoberi sayang...

Kakzakie said...

Ayyan nampak sangat punyalah happy. Banyak beli strawberry ke Dana.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

best nye. Nak sebiji akak.

ps: saya dah masukkan blog akak dalam bloglist pokok2u. terima kasih akak.

mamyharraz said...

bestnya kak.
aiyan happynya dia..mau tak dikelilingi org2 tersyg kan..mesti berganti dukung tu kan :)

best dpt jln2 ramai2 camni..taklah boring :D

deq's qienz said...

bestnya jenjalan..

NEKCIK said...

okay nnti Nekcik pun nak merangkak naik jugaklah..gi petik stroberi...

norhidana miswan said...

k Qhaifa Nur- bestnyer akak gi CH... aiyan tak lyn pun stoberi kak, dia benda2 pelik mana lyn

k Zakie- dia mmg suke org ajak jln2, cume beli yg makngah petik je kak..

PMDR- abis dhla dik,
tq dik sbb letak blog akak kt bloglist kamu

mamyHarraz- eleh selalu pun kite kene buli ngn dia hehehe... mmg tak blh ada yg kene tinggal pun, kang majuk lak

Deq`s Qienz- sesekali dik, mmg best

Nekcik- merangkak jgn tak merangkak nekcik... nk lg advancure gi yg kt puncak

izzah said...

best n segarnya strawberi tu...tiba2 macam rindu plk nk gi petik strawberi...hehe...

norhidana miswan said...

Izzah- tu lah akak pun rasa cam tak puas je...

Tihara said...

seronok jugak kan jaln2 kat sini..tak ujan ke dana? teringin arr nak gi :)

norhidana miswan said...

k Tihara- dana gerak tu pg kak, tak ujan pun.... lwt petang selalunyer baru ujan, pg lah kak lgpun dkt je

Cik Tia said...

tertarik dengan merah nyala tuuu .. nak sebijik :D

Munnafendy said...

mahal ni setengah kilo dkt 50....sy g hari tu sekilo lebih rm60++..mybe tman lain2 kot

Azian Elias said...

bahagianya aiyan..akak ingat nak ulang siri cameron lahh..

Hans said...

seronoknya dapat pergi Cameron :-)

LYAfrina said...

cantik pic :-)
1 1/2 kilo rm50..blh thn hrganye

Karukord Jagau's said...

buah apa yg kaler kunin tu huhuhuuu

norhidana miswan said...

Cik Tia- alamak dh licin lah cik Tia

Munnafendy- akak pg kt farm yg dpn apartment tuh munn... huhuhu takpe pasni try cari tmpt lain

k Azian- bahagia bile blh jln2 kak

Hans- bkn cameron dik tp gi gohtong jaya kt genting tu je

Lyafrina-bukan 1 1/2kg tp setengah kg je dik

en Jagau- buah tgn budha nama buah kunin tu

nur anis said...

nak strawberry...hihi