teman2....

Friday, December 14, 2012

photo diary edisi jumaat

as salam sume kwn2,

sorry lambat bt ntry, arini aku baru nk bt photo diary, tertunggak smlm punyer tuh ek... lgpun lama tak bt pohoto diary aku nih
ok lah mari2 lyn gambar2 yg ada, mcm2 aktiviti aku bt dlm minggu nih ujung minggu lps lg.... kasi kumpul bg korang tgk ek



kalendar terawal yg aku terima dr travel agent... 

masa peknen kan aiyan, ni mmg feveret nih... skrg pun suke sgt yg dlm dia octopus

antara koleksi FM yg ada, tp ada yg dh hilang n tercabut jugak... dr suke2 jd seronok lak

udang msk lemak cekur+tahu... masakan jawa yg paling feveret

bile bosan asik telan nasi, aku suke bt tortila... sedap n simple

try bt popia grg inti crab stik, mmg sedap... terbaik

sandal vincci yg dpt 50% discount, beli sama ngn bff aku pn Emy, aku tambahkan batu2 nk bg lain skit

dek kerana suke lunch kt subway skrg ada 2 kalendar subway, n yg paling best ada kupon beli 1 free 1... i like

last2 msti ada gambar hero... ini budak dh pandai mkn durian... walaupun skit2... heheheh


p/s: selamat cuti kwn2.... kalu tgk blik tu ada banyak sgt tudung aku, tak tau camne nk simpan tudung2 yg menimbun... tiap thn makin banyak, dh bg kt org tp beli lg... aduh

18 comments:

Mimie said...

mcm2 ade

norhidana miswan said...

Mimie- ya betul... biar gamabr berkata2

ct rahani said...

daku lum dpt lg kalendar tahun depan.. x de lak yg sudi kasi.. hehe..

kreatif dana letak batu kat kasut.. cantik!

Karukord Jagau's said...

itu masak lomak masakan jawa tu sedap tuuuu

emy pokden said...

Suka tgk aiyan tenung durian...
Mcm org besor.....

Kakzakie said...

Kakak dah mula juga dapat kalendar dan diary dari supplier.

Selipar bertambah cantik kena sentuhan Dana.

mia izzati said...

cantik kak kasut akak tu..bertahtakan batu belian hehe..kan bes kalau tempat saya ada vinci..baru le meriahh..

Tihara said...

wah seronok tgk mcm2 ada..last sekali aiyan n duria nya :)

norhidana miswan said...

Ct Rahani- hehehehe kejap2 lg ada lah tu, sesekali gune apa yg ada

en Jagau- ya betul mmg terbaik

Emy- heheheh dia kn perasan dh dewasa

k Zakie- tp nyer dh ada yg tercabut batu nyer kak hehehe

Mia Izzati- alololo.... belian la sgt dik oi.... mana tempat awak takde vincci tuh?

k Tihara- heheh pttnyer photo diary tuh kamis tp tpaksa pospont

Wak Gelas™ said...

wak blom dpt kalendar baru lg.. uuHUuu

norhidana miswan said...

Wak Gelas- nnti kalu dana ada lebih dana bg kt wak ek

nur anis said...

saya nak tako....huhu

Cho Zila said...

tako.. nak satu..
tu dia hantu subway rupanyer..
dayyan makan duyan.. nanti leh geng ngan auntie..

lieyalatif said...

eh ko...aku pun suke tako..sedap2....

hik hik hik nampak fm hongkong tu...auwww...suke2 heheheeh

masak lemak cekur? beb tu peberet aku tuh....tapi aku selalu buat ikan atau ayam salai laa....

kemain kreatif ko hias kasut ko..blink2 lagi

paling cute si aiyan mengadap durian tu laaa..dah le gaya duduk mcm org tua hahaahah...comel2!!

Daddy Ziyyad said...

wife saya masa pregnant ni, boleh mangadap sekali 3 kotak Tako Tao tu...hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bak sikit kak tako2 tu hahaha

ieda said...

macam2 ada ...
nak ngan x nak dan rajin ngan rajin je kan dana ..

eh dana .. yg ada octupus tuu haper ke benda ?? x pernah tgk layie nie ...

amboi2 .. anak teruna sorang tuu , kemain ngadap deyan ! ekke ;)

norhidana miswan said...

Nur Anis- sapa tak mkn tako rugi kan

k Chozila- heheh 1 biji je ckup ke kak?...
bkn dayyan tp aiyan kak hehehe

LIeya-kalu dh antu makanan jepun msti ko suke tako nyer, hehehe kalu tak pasan mmg melampo, selalu aku bt msk lemak ngn ayam ke ikan tp saja2 je try kt udang
ahak2 aiyan mmg gaya ddk cam org tua2

Daddy Ziyyad- heheheh wah2 nikmat tul dpt mkn tako2 tuh

Wanieys- bg serdak2 dia je blh?

k Ieda- yg ada octupus tulah yg tako2 tuh kak, sedap... cuba akak try