teman2....

Tuesday, December 11, 2012

bile Aiyan supink2

as salam sume kwn2,

ntry arini pendek n ringkas je ek... tgh nk setelkan fail kerja nih... tau2 jelah akhir tahun msti fail menimbun...

nk tayang kt korang bile time aiyan gi supink brg dpur or gi supink complex, ada masanyer mama mls nk bwk stroller dia, letak kt troli pasaraya tp dia takmo duk tmpt bby dhtu aku msukkan je kt tmpt barang hehehe... tp kalu papa nyer ada mmg tak dpt lah, papa manjakan aiyan lebih dia sanggup dokong anak bujang nyer nih...


heheheh masa gi nagoya n care4 ngn nenek nyer... 

mana dia blh elok je duk, sibuk berdiri nk capai apa yg ada

bile ngn papa, mmg berdukung je lah

tgk2 ngn papa sume blh, sbb tu dia takmo ngn mama time2 nk supink nih

gambar selingan : rambut aiyan dh panjang... mak ngah siap blh cepit lg


p/s: ingt nk ajak mak ngah ngn aiyan jln2 tp kt mana yek, takmo cuti just nk balik hari je

23 comments:

inazamri said...

hehehe tak menahan akak gelak ko sepit rambut ayyan tu.Nakal mama kamu ni ayyan

Kakcik Nur said...

Masa anak2 kakcik masih kecil, kakcik pun letak diaorang dalam troli!

Bila nak gunting rambut Aiyan tu? :)

norhidana miswan said...

k Inazamri- itu bkn mama yg bt tp makngah la kak... heheh

kakcik Nur- itulah kakcik nak mudah, hehehe ntahla kakcik, masing2 syg nk gunting rambut krenteng aiyan tuh.

Sherwieyna Muzzawer said...

Amboi rambut si comel tu siap pakai penyepit rambut lagi..hehehe

mama_saly said...

hihii lucu tgk gi shoping duk dlm stroler..sama dgn ank2 sy..gitulh gayanya.

follow sini..:)

mia izzati said...

wahh rambut aiyan dah panjangg...syok je kan nengok rambut anak kita hehe... sy tak larat dah nak bawak mia pi soping komplek tak buh dia dalam troli..abihh dia sambar kang..

Zulfadly said...

kecik2 saya berebut nak naik troli ni, tak nak duduk dekat kerusi tu, nak duduk dalam, haha, comel je rambut kena sepit

Wak Gelas™ said...

wahh shopping sakan tuu.. ehHHe

emy pokden said...

jahat ko bagi sepit rambut aiyan...comel jer kan..nnti ikat lah toncang lak..mesti lagi comel..hehehe

Dee said...

balik ari? genting pun ok..melaka pun best..

btw..rambut ayyan tu comel je...ciput..

Papa Mifz said...

budak2 sebaya aiyan nih mano reti duduk diam..samo lah macam mifz...hehe

wahida said...

anak aku yg dah besar tu pun tak nak duk diam kalau shopping nok...huhu....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

budak besar ayyan ni mmg xkan duk diam punya la kak heeheheee...rambut ayyan dh panjang kan...

LYAfrina said...

hehe..aiyan same je dgn kaka asya ni.. suakduk dlm stoller g2...

eyh..dh pnjang rambut aiyan..siap blh kepit tu

mamyharraz said...

ank sy pun kak sy sumbat dlm troli tu..sbb kang lepas mmg berdesup dia lari sana sini hehe..

tp sekejap je pun dia dok dlm troli tu..kang mulalah memberontak..aduhh kesabaran jelah shopping dgn ank tgh melasak :P

norhidana miswan said...

Sherwieyna-itu keje makngah dia... geram sbb dh panjang

mama-Saly-kalu nk berdokong mmg tak larat lah, walaupun dia kecik

Mia Izzati-hheeheh itulah dik, letak kt stroller dia ngamuk2 nk dokong, tp ltk kt troli tgn nk menyambar je

Zulfadly- heheheh mcm syok sgt bile tak pyh jln kn, itu yg nk duk dlm troli

Wak Gelas- ehehehe kalu ada itu bdk dh tak jd sakan dh

Emy-ahak2... makngah yg bt ek

norhidana miswan said...

k Dee-ok gak tuh kak, akan dipertimbangkan...rambut dia tu panjang sebenarnyer kak

Papa Mifz-heheh betul2 tuh PM

k Wahida- hehehe itu mmg lah kak, nsb lah aiyan tak reti jln lg, kalu tak lg lah nngis

Wanieys- aah kan dik, msti qalief pun sama kan.. cpt panjang rmbt dia

Lyafrina- bdk tak reti jln lg itu psl kene duk dlm troli heheheh

mamyHarraz- hehehe itu sbb nyer si harraz dh reti jln n berlari2, mana nk duk dlm troli tuh kecuali dia pnt je heheeh

Marya Yusof said...

As salam Dana,

Aiyan comel ikat rambut dah mcm taiko auntie tgk! hehehe... Rasa nak peluk je aiyan ni dana... nak kiss pipi die tu :)

Tulah dah seminggu pening lalat, semua suspect pregnant! Tapi Marya tak check lagi... malas... boleh gitu...hehehee...rasanya tak preggy kot... maybe sbb nak peod atau salah makan... ermmm

Deq's Qienz said...

aloloo kiut sepit rambut ciput..hihii

ct rahani said...

nanti aiyan dh dpt jalan betul2 langsung x mo duk lam troli tuh.. masa tuh jenuh la dana nak mengejor aiyan.. hehe.. comel jer aiyan kena sepit rambut tuh.. leh imagine.. hehe..

nur anis said...

amboih...panjang tu rambut aiyan..huhu

ros_reeza said...

Hihi. Syoknya dapat duduk dalam troli tu.. tapi kan,kak, anak saudara saya kalau g shopping compleks, dorang tak nak dok dalam troli tau. Dorang akan nangis nangis. Hahhha. Dorang rasa terkurung kot?...

ros_reeza said...

Hihi. Syoknya dapat duduk dalam troli tu.. tapi kan,kak, anak saudara saya kalau g shopping compleks, dorang tak nak dok dalam troli tau. Dorang akan nangis nangis. Hahhha. Dorang rasa terkurung kot?...