teman2....

Friday, December 21, 2012

yang mana 1 pilihan hati

as salam sume kwn2,

selamat hari jumaat, isnin nih msti ramai yg cuti kan, yelah dpt sambung sampai selasa... aku pun cuti nk duk umah je lepak2...

smlm lunch hour aku ngn bff aku Pn Emy gi aeon AU, aku nk cari dress ngn sluar sama lah ngn bff aku tuh...
lps dh cari2 belek2 ada yg aku berkenan... tak tau naper pas bersalin nih selesa tul pakai jubah or dress, kalu dulu tak berapa suke...

aku pakai sarung je nih... aku suke kaler pink nih tp mcm fit skit

yg ni nampak lose skit tp rupe2nyer labuh giles... 

ini pilihan aku... pakai sweter tu cover skit heehhe... 

p/s: tak sabo nk gi gohtong jaya ahad nih... mintak2 ada lah stoberi utk di petik...

30 comments:

nur anis said...

saya suka labuh macam tu..sebab saya suka pakai heels..hehe

norhidana miswan said...

Nur Anis- akak pakai heels pun paling tinggi seinci setengah je dik oi... heheheh

lieyalatif said...

aku pun suke berdress atau jubah skrang nie...senang...

cantik pilihan ko dana....

Kakcik Nur said...

Pakai jubah/abaya memang selesa. Yang tak bagusnya, kita tak sedar badan kita makin mengembang! (Jubah memang pakaian kakcik ke pejabat) ;-)

Qhaifa Nur said...

cantik dana...selesa buat kita juga..

nak petik stoberi, bestnya lama tak gi gohtong....

Mimie said...

suke yg labuh...

pepari said...

cantik!! akak suka yang dana beli tu nampak sweet and soft sket.. :)

norhidana miswan said...

Lieya- betul2 selesa, rasa loose je

kakcik Nur- hehehe itu lah sebenarnyer... sbb tu kadang2 berdress jugak

k Qhaifa Nur- mekasih kak, tak penah lg pg gohtong kak...

Mimie- tp ni labuh sgt lak rasanyer hehehe

k Umi Pepari- macih2... nk tempah pyh nk jmpa yg ok, beli je pun jd lah kak

JaSSNaNi said...

cantek la dana.. ko pakai dress ni.. sesuai sangat.. sbb ko pun tinggi kan.. :)

ct rahani said...

sesuai dana pakai jubah.. klu sy x sesuai kot sebab kecik beno.. hehe.. :)

deq's qienz said...

aloloo kiutnya..hihii saya suka labuh pastu pakai gan cardigan.hehee

NEKCIK said...

Salam Dana..kalau dulu dulu orang tua tua balik mekah jek yang pakai jubah..tapi skarang yang muda muda pun dah berjubah...lagipun jubah skarang pun taklah hitam jer!!

NEKCIK said...

Salam Dana..kalau dulu dulu orang tua tua balik mekah jek yang pakai jubah..tapi skarang yang muda muda pun dah berjubah...lagipun jubah skarang pun taklah hitam jer!!

Kakzakie said...

Kakak pun selesa berjubah. Banyak baju kakak adalah jubah/habaya.

norhidana miswan said...

k Jassnani- tinggi lah sgt aku nih kak heheh

Ct Rahani- ada gk jubah utk yg bdn kecik...

Deq`s Qienz-kalu labuh sgt pun pyh gk dik

Nekcik- wsalam nekcik... zmn skrg nih dh lebih banyak pilihan n design kn nekcik

k Zakie- dana takde banyak jubah or dress kak, sejak2 ni je suke

ieda said...

comel !
kalau labuh boleh potong pendek sikit kan .. x per ..

hurmm kalau akk suke warna merah .. ekeke merah aje kan ;)

dik ko nampak kurus sikit .. ;)

norhidana miswan said...

k Ieda- hehehe kalu iktkan pun, ptt amik pink tuh tak la labuh sgt...

Daddy Ziyyad said...

amboiiii..posing dlm fitting room nampak...ekekekeke

norhidana miswan said...

Daddy Ziyyad- heheheh sesekali apa salahnyer

me shuhada said...

Cantik je nampak hihi. Teringin nk pki jubah tp akak ni kurus sgt, mcm xseswai je huhuhu

mia izzati said...

pilihan terbaikkk lah kak dana..suka kaler nii..

ros_reeza said...

Eh nak g petik strawbery?. Nak jugak..

ros_reeza said...

Eh nak g petik strawbery?. Nak jugak..

mamyharraz said...

kaler yg akk pilih mmg ngam.lawa tangattt..ni yg sy pun teringin nak ber dress.

Papa Mifz said...

syoknya nak pergi petik strawberi yer....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dress labuh cantik :-)

lelamaisara said...

cantik kak...pandai akak pilih...:) teringin nak pakai dress gak tau...

Cho Zila said...

warna cantiktu...

Marsha~ said...

amboiiii.. kemain posing mcm anak dare... hehehe... green yang canthek!

Karukord Jagau's said...

cantek kaler ijooo ^_^