teman2....

Wednesday, December 12, 2012

WW lamb chop ala chep Dana

as salam sume kwn2,

1st trial bt td bt lamb chop mlm td ngn mash potato... tp salad nyer rojak petis hehehe


sblum msk dlm oven

sesudah msk, sosnyer dr jus2 lamb chop +cheese

pinggan aku, saja lawankan rojak petis sbgai salad... juga mash potato




thanks bt kwn blog pn Lieya Latif, sbb bg FM nih... 

15 comments:

mamyharraz said...

whuaaa dapnya!
kak bak hulur skrg jugak kt screen komputer..lapar ni kakkk

JaSSNaNi said...

sedapnya lambchop... akak pegnen kali ni tak makan lamb plak.. hua hua hua.. biasanya bley plak makan lamb.. tapi kali ni kalau termakan je.. mesti uwek uwek.. pembawakan baby kali ni tak suka lamb lah.. heheheh sabor je ler..

nur anis said...

waaa..sedap sungguh nampak...

Qhaifa Nur said...

sedapnya dana..lamb chop
sendiri makan sendiri puji...best..yg pasti mmg sedap nih.....

cantik FM tuh....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akakkkkkkkk ni wani mcm nk gigit jer screen pc ni tau hahaha...sedap nampak

Deq's Qienz said...

sedapnya..nk sikit

Munnafendy said...

sosnye tuuu...apa bahan???

norhidana miswan said...

mamyHarraz- heheheh sbr2

k Jassnani- heheh takpe2 pas pantang kang ko lantak lah banyak2

Nur Anis- sedap2 dik

k qhaifa Nur- itulah kak, selalu tgk org lain bt je, ni bt sndiri baru best

Wanieys- hehehe dh abis lum ggt screen tuh

Deqs Qienz- meh sini amik

norhidana miswan said...

Munnafendy- akak perap lamb tuh ngn grm+bwh putih+rosemary+sos bbq garlic honey heinz+olive oil

bile dh bkr tu jus2 lamb chop tuh campur ngn keju ngn butter, jd lah sos

NEKCIK said...

banyaknya Dana masak tu..wuii sodaap tu..baklah seketoi kat nekcik ni!!!

Papa Mifz said...

kadang2 buat sendiri lebih puas hati kan...

norhidana miswan said...

Nekcik- hehehe kt umah org dewasa ada 4org kire ok lah nekcik 6 ketul heheh

papa MIfz- aah betul tuh PM

Wak Gelas™ said...

wahhh rajinnyer mak .., ehhHHe

ros_reeza said...

Sedapnya nampak kak.... nak jugaKk..

Cho Zila said...

ni versi orang melayukan dana... tetap rojak petis..