Monday, December 10, 2012

popia sadin goreng,rajin kah aku?

as salam sume kwn2,

selamat hari isnin sume, jgn monday blues ek arini kwn2, arini agak bersemangat gi keje... naper ek... ntah aku pun tak tau ahak2...

aku kan asik letak gambar aiyan je kan, kang korang ckp aku nih mcm takde gambar n aktiviti lain kn,... meh aku nk tayang kt korang style aku bt popia goreng, aku jenis suke bt yg isi kentang... mls bt inti syr sbb mls bt sos ... lgpun lama dh aku tak letak gambar msk2 kan... heheheh



aku tau bt lipat biasa nih je

ini dia inti kentang sadin+keju= nyummy

selamat siap 50 ketul...


bwk gi opis skit pg nih, bg rasa kt bff aku pn EMy


p/s: aku suke bwk bekal gi opis sbb masa keje kt utm skudai johor dulu, tiap pg ada je kwn2 bwk bekal mcm2 nk mkn sama2... seronok sgt

21 comments:

  1. rajinya akk..hehee..mmg xder pic mee udg tuh coz sy xbwk kmre.hihii

    ReplyDelete
  2. dee suka gak buat popia goreng inti sardin+kentang ni..tp xdelah campur keju..hehehe..skrg je malas..

    ReplyDelete
  3. Deq's Qienz- sesekali dik, lgpun nk bt nyer senang jnji takde yg ngaco

    k Dee- hehehe kadang2 je rajin kadang tu mls gk kan kak... saja2 je letak keju sbb kt umah ada banyak

    ReplyDelete
  4. byknyer ko bt ....tp mmg cedap..terasa kelembutan ubi kentang tu...

    ReplyDelete
  5. hari tu aku buat pakai ketam frozen kan noks, aku leka...meletop sampai tekeluar isi ketam tu noks. tanjat mak!

    ReplyDelete
  6. yes sgt rajin kerana skrg akak tgh sangat malas so bila tgk kawan2 dok masak2..makanya rajin la korg2 semua ni hihihi

    ReplyDelete
  7. Emy- heheh kene bt abiskan 1 paket kulit popia tuh, kalu tak mmg akan terbiar jelah

    k NM03- ada gk kak ipar suh pakai isi ketam tuh, nnti nk cube lah

    Baby Lydia- heheh sesekali dik, selalu2 mls gk

    k Inazamri- sesekali je pun kak, tekak sndiri yg nk mkn

    ReplyDelete
  8. kalau bawa pergi opis..bole tukar makan sama kengkawan...seronoknya dana....klau mood rajin menjadi...

    ReplyDelete
  9. ooooohh..ni 1st time tgk popia macam ni...mesti kenyang kalau makan 3 batang kan..hahahhaa...selalu org makan popia sayur aja :)

    ReplyDelete
  10. k Qhaifa Nur- hehehe betul tu kak

    Daddy Ziyyad- bkn pe kalu bt popia syr nk kene bt sos lak, kalu bt camni lbh mudah n mengenyangkn

    ReplyDelete
  11. ngko mmg rajin!! heheheeh..sedapnye dana...tak penah umur hidup aku buat popia ko...tgk entry ni rase teruja plak...nanti aku nak cube gak le ko...buat kudap2 best kan....

    ReplyDelete
  12. memang sedap bebenoler kalau dapat makan bendani sambil tengok tv.. sedar2 dah habis.. lupakan diet bagaikan...

    ReplyDelete
  13. Lieya- heheh apa kata ko try, senang je pun... mudah n sedap

    k CHozila- betul3 tu kak

    ReplyDelete
  14. as salam

    uihh sedap nyew..teros lapo nih

    **dana, dana nye gugel plus tak letak link blog..bimbang org lain taktau nak masuk blog dana kut mana..cam akak, akak dah ada link dana kat pc..:)

    ReplyDelete
  15. k Tihara- w`salam kak...

    heheheh... lapo yek

    * alah kak, pyh lak nk bukak gugel+ tuh... nnti dana try yek kak, tq bgtau

    ReplyDelete
  16. akak, keje kat mana? bleh sy apply?? hahahahahaha

    *sama mcm kak tiha, terkial2 cari link blog akak. last2 jumpa kat bloglist kakcik seroja. terus cepat2 save kt bloglist sy..hehe

    ReplyDelete
  17. rajin la tu...kalau x..xmjadinya sardin roll tu..hehe...sedap nmpknya tu..mkn panas2 trangkat ni..xcukup 1

    ReplyDelete
  18. salam kak...amboi banyaknyer popia sardin tu...terus lapo...

    ReplyDelete

sila tinggalkan jejak,jangan memalu ye...