teman2....

Tuesday, December 18, 2012

patah tak tumbuh, terpaksa berganti

as salam sume kwn2,

salam selasa sume, dr pg td duk sibuk bt fail kerja, nk cukupkan skt  seksyen kami yg asik bertambah je... pstu biasa lah jln sana sini window2 shopping kan... yg pntingnyer dh setelkan utang2 yg ada, baru rasa lega skit kn

korng ingat tak jam aku yg rosak aritu, aku ada antar kedai utk baiki tp dh msk sebulan lebih tak boleh2 lg, last2nyer aku beli jam baru... mule2 aku takmo beli lain, sbb syg kt jam tu, hantaran kawin aku tuh
bile dh selalu gi keje pakai jam pastu lama takde jam rasa cam kurang je....
tp disebabkan takde dlm bajet beli yg murah2 je lah... jnji ada kan


sejak dr sekolah menengah aku tak suke jam bentuk bulat, pastu tak suke pakai tali kulit... 

16 comments:

inazamri said...

jam akak pun bentuk camtu.dah masuk 7 thn akak pakai.jam dana tu akak suka gak nampak funky.

Mimie said...

cantiknye jam

Dee said...

cantik..yg penting u suka sis..

Alin In D House said...

cantik yer jam tue. alin ada jam elle jgk tapi malang yer dah hilang tak tau kan mana. dahlar 7 tahun dah pakai. kene beli jam lain maknernyer... huhuhuh

mamasuri said...

cantik jam tu...ingat nak beli gak..tp aku tak lekat jam..so abaikan jer..hehehe

lieyalatif said...

cantik jam baru ko....aku suke...girly2 lg sebab ade love2 auwwwww heheeheh...

aku pun mcm ko tak suke jam bulat n bertali kulit..tapi laki aku pernah adiahkan jam yg bentuk gitu sudahnye lame2 aku leh terima dah heheeheheh

nur anis said...

cantik la kak..tapi saya pulak suka lagi yang tali..hehe

Kakzakie said...

Jam yg rosak tu simpan masuk almari buat kenang-kenangan Dana.

Sherwieyna Muzzawer said...

cantik!

pepari said...

eh sama lah taste kita.. patutlah leh ngam eh? kekekekek... akak pun tak suka tali jam kulit, bau busuk!! jam akak pattern pun lebih kurang awak nya gak :)

norhidana miswan said...

k Inazamri- jam hantaran tuh baru bertahan 2thn lbh kak, silap dana sbb tersangkut masa kuar lif kalu tak msti thn lg

Mimie-macih2

k Dee- tq kak,ya betul tuh

Alin- ni jam elle kedua akak yg pertama dulu bg kt adik, pastu rasa nyesal lak bile jam kwin tuh rosak heheeh

Emy- ko tu mmg...

LIeya- sume jam yg aku admire tuh lebih bajet ehhehe, so beli yg murah2 je...
aku kuat peluh itu psl tak minat tali

Nur Anis- dulu masa muda2 pakai lah jam tali, dh tua cam tak sesuai lak, pastu akak kuat peluh kang busuk dik oi

k Zakie- ya betul tu kak, msti simpan kak

Sherwieyna- macih

k Umi Pepari- heheheh patt pun kan..kalu jmpa tuh borak mcm tak hengat dunia...betul lah kak, sbb tu pesen gini lbh sesuai kot.. :)

lizz said...

comel jam tu...

ct rahani said...

cantik dana.. daku suka jam bulat dan yg penting kecik comel.. hehehe.. jam kt tangan nih dh hmpir 6 tahun x penah berganti.. syg nk tukar baru.. :)

Marya Yusof said...

Comelnye jam baru... patutlah masuk blog ni bau kedai! hehehe... siap ade bentuk love lagi... cutelah dana sesuai dgn tuannye yg sweeet :)))

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantikkk jam tu

lelamaisara said...

saya dah lame tak pakai jam kak...pelik plak ek..hehhee