teman2....

Wednesday, December 21, 2011

prosperity... my life full of joy

as salam sume kwn2...

pejam celik, pejam celik dh rabu yek... cpt lah ari jumaat hehehehhe...
nk cite psl prosperity... dh sume org pun asik cite psl prosperity je...
adik2 aku tingin nk mkn prosperity ini... tgk kt iklan cam best je kan
udahnyer mlm aritu ramai2 makan prosperity sbb akak dia ni mls nk msk ahak2...

takde unsur2 amik gambar lawo btl...

p/s: sejak2 dh gaji nih asik mls msk je aku nih... ahak2 melampau

21 comments:

sahromnasrudin said...

masuk plak gaji dgn bonus..makin lebat la hati nak ke mc d kan hihihihhhh

norhidana said...

en sahrom- tp kene bajet2 gk sbb hajat di hati nk balik kg, nk tukar spek baru n tukar handbeg baru... ahai.... dpt nyer sikit tp niat nk membeli mcm2

~ataicha~ said...

sedapnya...

Citarasa Rinduan said...

assalamualaikum.

wahhhhhhhhhhhh
lapor.
untuk kamu
http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/12/kreatifnya-beliau-tahniah-buat-beliau.html

mamasuri said...

aku pun malas...tp apakah daya...

wahida said...

duit bonus hampir habis beli barang2 keperluan sekolah abang...

norhidana said...

ataicha- sdp mmg sdp tp lps tu kesian en perut...huhuhu

k ayu- w`salam kak...
hehehehe...kalu dana duk kt kedai akak agaknyer tak smpt lapo mkn je heheh
tq kak... tq utk ntry itu...

norhidana said...

emy- sesekali je pun mi... selalu2 kene msk gk heheheh

k wahida- hehehhe takpe pasni mintak bonus peribadi dr cik abg akak lak...

Qhaifa Nur said...

sedapnya makan prosperity...

mylovely-cats.blogspot.com said...

wah sedapnya...mcm ni nak beli lah untuk anak-anak bulus kami...hu3...Anyway nice sharing.. :-)

BTW we already follow your blog, Don't forget to follow our blog too.. TQ.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

norhidana said...

k qhaifa- sesekali kak... lgpun dia dtg setahun sekali je kan hehehe

my lovely cats- blog ni kalu tak mkn msti cite si bolatnyer hehehe... tq nnti saya follow...

Fatin Mraz said...

mood sesekali x msk tuh sy pun ada.. hehee..
nk2 pulak mcd dgn prosperity nya~

Papa Mifz said...

wife suko sgt prosperuty nih..papa mifz kureng suko...

norhidana said...

fatin- ya betul... kalu selalu2 sgt mkn luar kadang bosan gk nk gk mkn masakan sndiri...

norhidana said...

papa mifz- msti dia mmg minat blackpapper nih... dana pun tak berapa minat sbb prt tak berapa thn huhuhu

JaSSNaNi said...

assalamualaikum dik..
wahhh sedapnya pekena posperety ni.. akak tak try lagi ni.. nanti2 kot, skrg ni blom sampai seru.. rasa cam teringin nak makan kfc je.. ehehe..
tapi kan dik, anak akak no.2 hakimi tu mmg minat sangat makan posperety beger ni.. kalau kinah dia suka big mac je..

norhidana said...

w`slm kak nani

heheheh dana pun tak berapa minat prosperity ni kak tp tingin ngk nk mkn... prt tak tahan la kak... adeh

Kakzakie said...

Malas masak ikut mood ini dia Dana.... best juga sebab dapat menikmati prosperity, kalau rajin tak adalah peluang kan:)

norhidana said...

k zakie- ya betul kak.... tp kalu selalu sgt mkn luar pun kadang bosan gk..bajet lak lari heheheh

lieyalatif said...

SEKARANG mmg tgh musim prosperity kan dana...aku pun dah 4 kali bedal kak hahaahaha.....aku mmg suke dari dulu...tu yg bile die kuar tu, cepat2 aku serbu....so seminggu seklai gak le aku membedal.....tu yg kene kawal tuuuu huhuhuhu

norhidana said...

wah2 ko lieya,mmg antu posperity la ko ek... msti ko tunggu yg double kan heheheh...