teman2....

Tuesday, December 6, 2011

lunch subway


salam sume kwn2...

tgri korang mkn mana td? nyeh2 beberapa hari ni bosan tul, ngn keje.. ngn bos yg mengong...  rasa cam tak best je... pastu tibe2 terpikir nk cari eyeshadow baru la... ahak2 blh pikir gitu kn, so...tgri ajak puan Emy  BFF aku gi jusco au keramat, gi body shop, belek2 eyeshadow, terbeli blusher ngn serum sekali... ish2.. pastu jln2 tgk baju n terbeli baju si bolat.... pastu time nk balik pn Emy ajak beli subway... wah terus teringat entry Kak wahida yg menayangkan subway....

entry mkn2 lg kan aku nih

senang ngn barang2 nyer



nyum


kami pilih italian spicy... paling suke letak capsicum+tomato+olive

10 comments:

Zana Nordin said...

mana nak cari subway kat kluang nieeeeeee

Fatin Mraz said...

wowweee...
virus wahida dah sampai sini.. hehehe~

norhidana said...

zana- takde ke kt kluang tuh? ko kene gi BP kot... ada agaknyer... huhuhu

fatin- itulah dia, mmg virus k wahida sdang menular...tp mmg best lyn subway nih... konon2 cam diet la

Lelord said...

hehehee kat doha ni ada gak...penah mkn sekali je ekekekek

Kakzakie said...

Tempat kakak tak ada subway lagi. Tak apa cari lainlah hihi...

norhidana said...

k lela- best pe kak subway nih, ala2 cam org diet gitu heheheh...

k zakie- heheheh.... ala akak kn rajin jln2 jb kn msti jumpa nyer

lieyalatif said...

aku pun suke subway dana...tapi mase preggy dayyan tu laa aku suke sangat2...tiap minggu pi bedal...bile dah tak preggy ni dah slow sikit aktiviti bersubway aku hahaahahah...

wey, cantik baju ko bagi kat emy tu...mak angkat baby emy ko ni yeak dana.....mintak2 anak emy boy, leh geng ngan aiyan nanti main ball...kan...

sahromnasrudin said...

sy duk kampong..tak merasa la nak subway nie..gerai mak mah je la hehehehehee

norhidana said...

lieya- aku masa peknen pun suke tp emy duk bising ckp kang tak kenyang hehehe (yelah sbb kalu lapo dia la jd mangsa),simple je tp sedap tu..

hehehe blh la jd mak angkat,tu lah mintak2 boy dia pun dh nk sgt boy

norhidana said...

en sahrom- yelah tu kg ek... gerai mak mah pun msti sedap gk tuh...