teman2....

Wednesday, December 7, 2011

sepagi di wad pediatrik HKL

as salam sume kwn2,

walaupun ramai kwn2 blog time rabu ni sume jd `wordless wednesday` tp aku still berword2 lg heheh... nk cite psl pg td anak bolat aku kene amik drh kt wad pediatrik HKL, aritu masa dia bt echo,doc ada tambh dos ubat,so, dia nk review tgk camne ubt tu ok tak kt budak bolat tu.. itu yg pg2 buta dh pegi HKL.... kejap je sampai tu tak sampai kul8 dh amik drh n terus balik, si bolat pun tak nngis sgt sbb nurse tu pndai nk amik drh dia... tp dia bengang gk lah sbb pg2 bute dh kene kaco,kalu tak msti dia tgh tdo nih..

nmpak lak dagu aku berlapis

dh pas amik drh nsb lah nngis skit je

muke bengang sbb tido terganggu

sian anak mama

15 comments:

mamasuri said...

ala cian aiyan...topi tu yg tak tahan..siap jadi rappers lagi...hehehhe

norhidana said...

itulah dia mi, abis kepala kecik tp mama nyer nk gk dia pakai topi... sian tgk tgn kecik dia ngn kapas tu

ataicha said...

kesian aiyan... cepat-cepat sembuh erk...

Qhaifa Nur said...

kalau aiyan nak sembuh selalu jumpa doc dan rajin makan ubat ye..sayang

norhidana said...

ataicha- aiyan gi amik drh je pastu terus balik umah, doakan aiyan cpt sihat terus

norhidana said...

k qhaifa nur- ye aunty... insyallah ubat mmg hari2 kene mkn kak..

Kakzakie said...

Tapi kakak rasa Ayyan dah montel sikitlah pipi dia Dana... Moga terus diberi kesihatan yg lebih baik hendaknya...

norhidana said...

k zakie- pp aiyan mmg montel skit dr bdn nyer kak... alhamdulillah kak...

lieyalatif said...

alahai siannye sayang.....tu laaa...mmg sedih time kene cucuk tuk amik darah tu kan dana...tapi nak buat camne..dah procedure dieorg...kene laa kite kuatkan hati....

semoga aiyan terus sihat yeak sayang....

Dee said...

kesiannya dia...moga cepat sembuh ye sayang..

norhidana said...

lieya- itulah beb, kalu iktkan mmg lah tp nk wat camne kn utk kebaikan dia jugak... redakan je

k dee- ye kak... insyallah, tq

Papa Mifz said...

Semoga aiyan cepat sembuh k,amin

norhidana said...

papa mifz- tq... insyallah

Citarasa Rinduan said...

dana..
ayyan makin montellah dana..

serius.....
time kena cucuk tulah buat air mata kita tak henti kan..
kak tahu awak tabah..
ayyan lagi setabah kamu.
insyallah.. ayyan akan membesar dengan sihat..amin

norhidana said...

k ayu- ye ek kak,makin montel hehehe.... tp masa aiyan kene amik darah dana tak tgk,papa dia yg msk antar kt nurse,dana tak sampai ati nk tgk kak...ckp lah tgk masa kt wad dulu...
insyallah kak aiyan kuat n sihat