teman2....

Monday, December 5, 2011

feveret pasta with vade

as salam sume kwn2,

salam pagi isnin yek.... org selalu time isnin je msti lemau je kan,tp aku harini rasa best skit... ehek2 maklum lah bos guek ada meeting kt luar...itu yg rasa best je nyeh2.... camne ujung minggu korang?pg jln2 ke mana? maklum lah cuti2 sekolah ni kan,msti ada mcm2 aktiviti kn... aku duk umah jelah nk bwk si bolat tu gi jln2 tak berani lg... so gini lah cara penuhkn masa... memula bt spageti carbonara esoknyer bt sapan vade lak... nyeh2

simple je kn, letak sosej je... apa yg ada dlm peti ais tuh 

ahak2 akhirnya jd gk aku bt vade... tq k madiha sbb letak resepi

14 comments:

wahida said...

huwaaaaa...terus aku teringin vade!!
ko kejam!!

norhidana said...

k wahida- eheheh eleh akak tu duk tayang psl makanan gk lg2 subway,terliur tau... nyeh2...

Cho Zila said...

isyh sedaptu... ko memang rajinler...

norhidana said...

k cho zila- heheheh alah kak,time2 ujung minggu blh la... hari biasa takde nyer

Alin's In D House said...

usih sedap tue vade tue, terliur plak petang2 nie!

norhidana said...

alin- tp vade tu tak berapa lawo cam yg kt kedai tuh... hehehhe tp jnji rasa vade

Alin's In D House said...

janji sodap!

Qhaifa Nur said...

dah lama hajat nak buat spagetti cabonara ni...
aduh sedapnya..

norhidana said...

alin- ya betul....

k qhaifa nur- dana gune prego je nih kak...mudah cpt

Papa Mifz said...

vade buat sendiri...wah..biaso papa mifz beli jer...

JaSSNaNi said...

hmmmm dah cuba ye.. resepi kak madiha, akak lom lagi.. belum ada seru nak wat vadei.. tapi sesekali kalau teringin akak singgah kedai mamak beli sebijik.. sedap gak kan kalau wat sendiri.. selera ikut tekak kita...

norhidana said...

papa mifz- selalu beli je,tp aunty yg sedp bt vade dh tak niaga lg,so..itu yg bt sndiri tuh
p/s: tq jln2 blog saya

k nani- heheheh sblum2 ni pun penah cube gk kak.... tgk k madiha bt itu yg tingin bt lg tuh... lgpun rupenyer senang nk bt kak heheheh...

sahromnasrudin said...

alamak..tak leh pi la makanan2 barat nie..maklumla, tekak kampong kan huhuhhh

Fatin Mraz said...

nampaknya kedua-dua ni pun my faveret..
nyum2...

=}