teman2....

Wednesday, December 14, 2011

lunch kfc

as salam sume kwn2,

arini korang lunch mana? aku nih tak tau nk lunch mana pun, kalu ye pun nk lunch kt kantik opis je, al maklum lum gaji kan... nk mkn besar kt luar ongkosnyer kene ada lebih... tp tpaksa aku ajak Pn Emy gi jusco au keramat sbb nk mencarik tart kfc pemintaan adik aku, dia ada kupon kfc yg tart tu byr berapa je dpt 6ketul..kalu tak 6 ketul tu rm10++.... beria2 dia suh aku gi beli gk... aku ni kn akak yg baik so pg gk lah beli sbb esok dh xpired... tp cite sdhnyer kt kfc jusco tu takde dia cume ada kt kfc beso je... jd nye tpaksa lah aku pg kfc wangsamaju yg belakang care4 tuh... alahai sian kwn aku td dh la boyot

model kfc arini hehehehe

ni lunch kami arini 

ni lah dia tart yg aku cari2... ntah sdp ntah tak tp bau blh thn

p/s: aku nih kalu adik2 mintak apa2 mmg rasa berat nk ckp `tak boleh`.. walaupun camne ttp gk cube utk tunaikan

7 comments:

mamasuri said...

aku dah rasa tart ko tu...mmg sedap...hehehe....

norhidana said...

emy- nyeh2.. itulah naper ko amik 1 je kan... sian bby dlm perut tu dlm rasa skit je hyeheheh...tq sbb lyn je aku ke sana sini... i leepp u

Papa Mifz said...

hari nih lunch ayam goreng 2 ketul beli kat carrefour...

Kakzakie said...

Kakak setiap hari bawa bekal, kalau tak akak masak kat office (simple-simple), jarang kakak membeli Dana... malas nak keluar.

norhidana said...

papa mifz- seseskali nk mkn yg simple2 gk kn

kak zakie- alahai bestnyer blh msk kt opis kak.. kalu dana blh bt cmatu gak mmg best kak... tak yah beli2

محمد رازيق said...

wah, bestnya akak mkn kfc.. nanti boleh belnja saya.. btw, terima kasih kak sbb doakan cik ibu sy.

norhidana said...

mohd raziq- boleh, no hal nyer tp kene dtg sini dkt2 tmpt akak yek... sama2 dik