teman2....

Wednesday, June 1, 2016

WW color pencil lagi


as salam semua kwn2,

salam rabu... 
aritu belikan kt aiyan color pencil jumbo yg 24 tuh ada offer dr rm28.90 jd rm19.90
apa lg, mama beli lah sbb murah, tp sebenarnya masa kecik2 aku mana merasa color pencil jumbo2 gini, paling best luna pendek tu jelah... zmn nih bila dh mampu skit dia yg lebih2 beli

1 beg dh penuh mcm2 jenis color.... tambah yg baru tuh lg

10 comments:

wahida said...

kan dana kan...masa kecik dulu merasa kaler luna yg kecik tu je...huhu...
rezeki anak2 skrg, mcm2 boleh merasa...

Suriaamanda said...

Paling x pun jenama swan...nostalgia la pencil warna...org dulu2 sebut kaler pencil

Daddy Ziyyad said...

mama nya yg teruja! hahaha

Qhaifa Nur said...

Klau ank2 kak nur dpt kaler cam gini...jap dah kontot dana...x sudah mewarna

Afif Rayyan said...

Mungkin anak dana nak jadi cam picasso kot.. mana tahu.. ehehe

lieyalatif said...

dulu2 kalo bawak kaler besar gini gi sekolah...bangga jeeeee.... tapi aku bawak yg biase2 jek.... hahahaahah...meleleh jek airliyo tgk member yg bawak besar2 tu....

Mommy Cici said...

wah sonok la dia. I yang dah besau ni pun eksaited masuk stationery shop tengok kaler kaler ni

Inani Hazwani said...

Zaman sekarang dah banyak pilihan pensel warna ni kan :)

norhidana miswan said...

k Wahida- aah kak... btl skrg anak2 tak mintak sgt mak2 yg lebih2

k SA- betul tuh kak... swan ngn luna dulu popular masa jaman dana... skrg mcm2 ada

DaddyZZZ- mmg pun doc hahahah

k Qhaifa Nur- yelah kene beli sorang 1 tuh kak

Afif- amin2... masin mulut afif kan mmg betul2 jd

Lieya- dulu jumbo2 tak penah jumpa paling2 yg panjang pastu banyak tuh

Mommy Cici- kan,... kite yg lebih2 kadang tuh

Inani- aah nani, jaman akak dulu takde jumpa

Siqah Hussin said...

Hihi. Siqah suka luna color! Pekat. Sekarang kalau ada anak buah mewarna, barulah siqah tumpang sekaki. Hihi