teman2....

Friday, June 3, 2016

potluck sebelum puasa

as salam semua kwn2...

salam jumaat semua....
jumaat terakhir boleh makan sebelum puasa... pasni jumaat je ddk opis diam2

mmg tak plan utk potluck, sbb ramai yg cuti... tp sbb smlm ada sorang membe bgtau arini ada bday sorang ahli grup, jd nya aku plan beli lah sapan skit... beli mihun grg n aku bt air teh o 1 jug beso
pastu ada lg org bwk sarapan, ada bwk kuih2, bawak kek, semua bwk tanpa di jangka...

jd bila dh banyak2 tuh jadi lah mcm potluck....
potluck tanpa di plan...

Selamat berpuasa ye kwn2.... moga kita semua dpt menjalani ibadah puasa dgn sempurna tahun nih,
moga kita semua di kurniakan kesihatan yg baik sampai lah berjumpa Syawal nnti

hampir penuh meja ngn makanan

semua laki makcik lah sorang2 layan depa mkn

kek bday arini... cantik bunga2 gitu


yg kilat tuh la bday boy nya... bday ke 15 katanya

bab potong memotong kek mmg serah kt perempuan2 lah... yg laki tunggu je nk ngap

p/s: thun nih mood nk memanik mmg kelaut... rasanya kosong jelah baju raya aku...
manik ke batu ke mmg mls nk beli... gasak lah

14 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kilat bukan sebarang kilat tu Dana:)
Nampak mesra semuanya..

Siqah Hussin said...

Hii. Siqah kat ofis pulak penuh dengan tester kuih raya. Hii. Selamat berpuasa kak :)

Qhaifa Nur said...

Sekali jalan je dana...mkn2 terus sambut besday

iryanty ismail said...

wah pas puasa pot luck ketupat rendang pulak kan dana kan kan

Inani Hazwani said...

Ramai betul yang buat potlcuk sebelum puasa ni. Meriah dengan makanan :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Norhayati Mohd Isa said...

Ofis akak hari jumaat buat potluck dana..
Kenyang lah perut hari tu kan..

Ramadhan Kareem dana..
Selamat berpuasa..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam ziarah & kenal....Dari Kak atie.
Best potluck ramai2....happy besday boy..hehe

Jom join GA Kak atie..
http://azatiesayang.blogspot.my/2016/06/giveawayperencah-ikan-bakar-by.html

Nooriah Abdullah said...

salam ramadhan dari kaknoor dana
ada kek birthday yg cantik tu utk busday boy

Aida Salleh said...

Selamat menyambut Ramadan dan Selamat Berpuasa Dana!

norhidana miswan said...

k Zakie-hehehe... ni mmg geng2 lunch sama kt pantry selalu

Siqah- kuih raya ada tp thn ni tak banyak

k Qhaifa Nur- itulah kak, tak plan pun sebenarnya

Iryanty- itulah dia, pas raya lg lah mcm2 potluck

Inani- ni potluck tak sengaja namanya nani

k Norhayati- itulah, mkn sama2 ni seronok kan kak

k Azatie- salam kenal kak

k Nooriah- hehehe skrg beli je mcm2 pesen kek ada kak noor

k Aida- selamat berpuasa kak

Zulfadly said...

salam ramadhan kak dana dan keluarga, rindu nak potluck masa kejer gomen, hehehe, kim salam budak kecik yang dah besar tu

Atie Yusof said...

wahh..meriah port luck nya kak... best dpt makan2 mcm ni sblm puasa... :)

aryan azra said...

bestkan dapat makan ramai2 macam tu.

kek tu memang cantiklah