teman2....

Friday, June 24, 2016

Adabi melazatkan... adabi menyelerakan...

as salam semua kwn2.

salam jumaat barokah....
salam ramadhan ke 19 kwn2.... mcm tak caya seminggu lbh je dh nk raya

cpt betul masa berlalu, pejam celik pejam celik dh msk 3minggu pose
smlm kan org gomen gaji, n semalam jgk kt lobi bangunan opis aku ada lak org adabi bt jualan

kwn2 ajak tgk, tgk je terbeli jgk.....
ish2 mmg iman senipis kulit bawang bab menyuping nih, walaupun barang adabi hahhaha


ni sebahagian je... ada lg dlm plastik tuh... kire murah lah bg aku

p/s: cuti dh mohon, aku amik cuti 5hari... cuma tak tau edy nya cuti lepas tak

20 comments:

Azian Elias said...

akak pun dana suka pakai Adabi.
lagipun moslem products kan.
tak ada syak wasangka..

raihanah said...

saya pun suka guna brand adabi

Qhaifa Nur said...

byk yg dibeli tu dana...
suka guna produk adabi ni...

Atie Yusof said...

memang akan beli punya kak klu dah ada depn mata..hihi..
sy pun suka beli jenama Adabi ni.. tambah2 nak raya, mesti ada.. :)

Norhayati Mohd Isa said...

Adabi pun pilihan akak yg utama juga dana..
Bagi akak elok beli time dorang buka jualan macam..
Murah sikit ditawarkan harganya..

Mar Mansor said...

jarang beli brand adabi..kalo buat promosi..baguslah

Mommy Cici said...

lama dah tak makan cucur lemak manis & ikan bilis. sedapnya makan panas panas

cheq da said...

Murah ker tu depa jual...pandai tul time gaji..jalan jea apa yg ingin dibeli..hihihi

Mazlan Othman said...

Tepung goreng serbaguna adabi, biasa buat goreng ayam. Lazat.

Siqah Hussin said...

Rempah adabi sentiasa menjadi pilihan siqah 😊

Amy Hilmirda Daud said...

Tajuk tu terus teringat lagu dia.
akak pun selalu beli adabi jugak.

Afif Rayyan said...

Best kot brand adabi nie.. isteri saya pun suka

Nabila Syifa said...

kami dapat cuti start 4/6 - 8/6 tu.. company bagi siap2 cutiraya seminggu direct

Sue Bee said...

produk adabi memang berkualiti. Pes cili giling tu yang paling terbaik

aryan azra said...

biasala tu,kalau dah pergi, tengok-tengok tentu terbeli jugakkan..hehehe lama dana amik cuti tu,akak amik 3 hari je

LadyBird said...

Teringat iklan adabi kt tv.. 😍😍

wahida said...

kalau dah ada jualan kat ofis gini sure akan terbeli jugak kan, mula2 kata nak tgk je, tapi mmg tak la...aku la tu...hahaha...

hainom OKje said...

Mmg senang kalau ada simpan stok segera cenggitu Dana. Lagi lagi kalau kes emergency.
Hihi....gitulah, namanya pun pompuan

Inani Hazwani said...

Tudiaa semua adabi :)

norhidana miswan said...

k Azian- betul tuh kak, mmg dr dulu dh berpuluh thn pun

k Raihanah- mmg dh terkenal dr dulu kan

k Qhaifa Nur- udah ada dpn mata ada potongan harga lak, apa lg kak

Atie- mmg dh kite guna kan, mana blh tak terbeli

k Norhayati- betul3 tuh kak

Mar Mansor- ni mmg antara serbuk2 rempah pilihan

Mommy cici- betul tuh, akak pun suke mudah pun mudah

Cheqda- murah jgk lah kak... pandai depa

en Mazlan- sama lah mmg guna bt grg ayam org seafood

Siqah- sama, kite geng

k Amy- hahahha... mmg dr dulu sampai skrg dh berpuluh2 thn lagu sama

Afif- best lah afif, sbb tu bertahan berpuluh tahun

Nabila- bln 6 ke bln 7 tuh cuti nyer ehehhehe

Sue- betul tuh...

k Aryan Azra- dh namanya perempuan kan kak... tgk2 msti terbeli

Ladybird- heheheh... almaklum lagu sama je

k Wahida- dia kalau nk tgk je kene tak pyh bwk duit kak hehehe

k Hainom- betul tu kak nom...

Inani- heheheh abis dh dia jual kite terbeli semua apa yg ada