teman2....

Monday, June 6, 2016

kenangan 4 jun 2014

as salam semua kwn2,

Salam Ramadhan semua kwn2,
insyallah moga harini kita dpt berpuasa dgn sempurna sampai masa berbuka
tahun nih spt tahun2 lps mmg aku msk simple2 time sahur n juga time berbuka
kalau blh thn nih pun aku mls nk pi bazar ramadhan... kecuali time blik kg je nnti

Oklah nk cite kt korang pasal 4jun 2014
ada sapa2 yg masih ingat?
atau ada yg tak tau.... kenangan 2 tahun lps di tarikh itu
hari aiyan op jantung kt IJN
tarikh keramat yg takkan dpt aku lupakan sampai mati
setiap kali teringat terlihat gambar2 nih msti aku menangis... betapa peritnya aku rasa masa tuh
betapa tipis seperti tisu hati aku nih...

Moga kesayangan aku nih akan terus sihat, kuat dan jd anak yg bijak

pagi sebelum msk blik bedah

senyuman penguat hati ku

gambar yg bt aku menangis setiap kali tgk... 



p/s: dh ada kwn2 yg mula bt biskut raya ke? aku.... oder je almaklum org mls

13 comments:

Raihanah Ahmad said...

mommy mesti akan ingat tarikh2 yang penting especially jika melibatkan anak2. skrg anak sihat? semoga urusan puan dipermudahkan

norhidana miswan said...

Raihanah- betul tuh... alhamdulillah semakin sihat

Qhaifa Nur said...

Tarikh keramat tu dana ttp diingt smpai bila2...
semoga aiyan sihat n membesar n bijak jua...

Mazlan Othman said...

Semoga Aiyan terus sihat dan membesar seperti kanak2 lain.
Aamiin.

Siqah Hussin said...

Semoga aiyan membesar dengan sihat. Amin :)
Siqah pun order je kuih raya kak. Senang. Nak buat memanglah malas. Hihi.

Aida Salleh said...

Semoga Aiyan terus sihat hendaknya. Insyallah. Selamat berpuasa Dana!

Kakzakie Purvit said...

Kalau boleh tak mahu lagi Dana
Moga terus sihat dan ceria

Selamat berpuasa.

Atie Yusof said...

Moga Aiyan terus sembuh dan membesar dgn sihat..sedih nengok pic2 ni...hati ibu pasti rapuh bila anak2 sakit... huhu
salam Ramadhan kak...
kuih raya? beli je kot thn ni...hihi

aryan azra said...

buka setakat mama aiyan...acik yang tengok ni pun dah menitik airmata ni ha

Cho Zila said...

akak ingat dana.. memang terkenang saat yang gitu buatkan hati kita rasa sebak... kadang2 tak sangka kita mampu menempuhnyakan... moga aiyan terus sihat dan jadi insan hebat...

TukangKebun said...

InsyaAllah Aiyan makin membesar dengan sihat dan cerdas.

Abang Rayyan kat sini pun rasanya last heart surgery lebih kurang macam dalam bulan June sama dengan adik Aiyan kut tahun 2012 June. Abang Rayyan pun bila dah besar lagi pun selagi jantungnya berdaya, bila tiba masanya akan operate lagi sekali nak gantikan injap valve yang dah tak berapa berfungsi.
Walaupun jantungnya tak sempurna dan injap tak berfungsi dengan baik, mainnya makin ligat dan aktif. Nanti maknya yang selalu tak larat nak layan dan membebel hehehe...

TukangKebun said...

Yang kasihannya anak-anak operate jantung ni lepas operation kena catuan liquid intake kan.
Kasihan kehausan dahlah sebelum operate beberapa jam dah mula puasa.
Abang Rayyan sikit lagi nak jadi vampire terlampau kehausan sampai tengok blood drain beg dari perutnya pergi mintak nak minta minum tu lepas sedar dari operation.
Kedahagaan nak air sangat.
Terpaksa bagi hisap cottonbud basah je.

LYAfrina said...

alhamdulillah.. smua dh selamat..

mmg apa y berlaku dlm hidup kt..lg2 melibatkan anak..akn selalu diingatan..