teman2....

Friday, January 29, 2016

Ragam Kami

as salam semua kwn2,

selamat hari jumaat.... hepi rasanya bila dh jumaat sbb esok lusa tulat cuti yipeee yeeee...

bkn lah hepi sbb nk pegi berjimba2 tak... tp dpt lah rehatkan diri rilex2.... kot nk pi beli brg2 skit ke apa kan, skrg niih mlm mmg jarang sgt kuar pi beli barang sbb nk bg aiyan tdo awal. sbb esok pagi kene bangun awal.

Kat opis kami nih ramai yg umur hampir sebaya, jenis huha2 gile2....
Tp ada jgk yg agak veteren tp blh ngam ngn kami yg agak muda nih hehehe
even pegawai pun blh lepak lunch n bfast sama... tp paling happening time lunch lah...


selalu lg meriah nih, lg penuh tp ada 2 ke 3 org yg takde dlm gambar nih... gini lah cara kami

yg 2 org nih berjimba kt putrajaya pi mesyuarat agong puspanita heheheh

p/s: BRIM oh BRIM..... datangmu di nanti...pergimu di kenang... hahahha untung lah sapa dpt BRIM nih....

10 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kalau satu office boleh ngam semua senang kerja Dana..

aizamia3 said...

Kalau dapat unit/bahagian yang sekepala baru happening dan syok bekerja.. ;)

Dari BR1M ia datang kepada GST ia kembali.. ekekeke..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Best berjimba2 bila satu kepala ye Dana..
Best dana dapat BR1M tu :)

nila anggraini said...

Bestnya berjimba-jimba...

iryanty ismail said...

alhamdulillah ...brim dah bayar roadtax moto...

Mimi Azirah said...

Seronokkan kak bila kawan kawna kat pejabat dan bos sekepala nih...riuh

Azian Elias said...

ngam ye dana.best lah.

norhidana miswan said...

k Zakie- tp kadang ada jgk yg sengal hahahah

k Aizamia- itulah kak, tp kerja semua tak sama time huha2 je lah bersama2

k Nurhayati- hmmmm yeke best dpt BRIM kak, tak tau tak pnh dpt

Nila- jimba tak la jimba sgt... lepaking je

Iryanty- huhuhu tak penah dpt brim pun... untungla dpt

Mimi- mmg riuh tp tak semua jgk pun sekepala ada jgk yg kaki bambu

k Azian- tp kadang bertekak jgk kak hehehe

Aida Salleh said...

syoknya dapat satu opis satu kepala semuanya. nak gi keje pun senang je hati kan?

hainom OKje said...

Teringat zaman kerja Dana...mmg gitulah. Makan sambil borak. Seronokkan...