teman2....

Friday, January 15, 2016

Bila Jumaat....

as salam semua kwn2,

salam jumaat semua...

arini lwt skit buat ntry, dr pagi takde idea heheheh... gambar pun takberapa nk ada utk di kongsi

Tp lps tgri ada lak gambar nk share n di ceritakan kt sini...

Popcorn... korang suke popcorn? ni bkn lah nk cite aku bt popcorn sendiri heheheh
Tiap jumaat ada psr kt belakang jupem nih, msti ada jual popcorn bolat2 nih.... sedap wei
rm2 je sebekas tp puashati layan hehhehe...

1 bekas nih rm2 je... dulu2 rm1.30 je 1 bungkus tau tp 2 ke 3 thn lps lah

bolat2 isi nyer mmg syok layan... aiyan pun blh abis separuh bekas dlm perjalanan balik nnti

9 comments:

aryan azra said...

Sedap tu,akak suka popcorn

Ibu Lala said...

Cam sedap je. Nak sikit

wahida said...

aku kalau makan popcorn masa tgk wayang je...hehe...saja2 nak beli mmg tak bernafsu...

norhidana miswan said...

k Aryan Azra- sama lah kite

Ibu Lala- sdp kak sbb bolat2 popcorn nya pastu banyak karamel nyer

k Wahida- hehehhe sesekali lyn time tgk tv pun sdp kak

aizamia3 said...

Dah mula mengunyah, susah nak berhenti.. huhuhu..

Othman Zan said...

Assalam. Lama tak buat popcorn ni. Paling syok popcorn caramel.. tapi buat dia leceh sikit.. nak kena bakar bagai. Kalau dapat beli yang sedap macam ni, alhamdulillah.

Raihanah Ahmad said...

hari tu banyak juga beli corn, tapi lupa dah nak buat. nanti nak buat this week

Raihanahahmad said...

sedapnya kalau buat sendiri memang jimat sangat

Cikna said...

Klu dulu sebungkus singgit je skunk dh naik rm2, klu offer nk ttp pasar mlm pun 3bngks rm5.... Dh de resepi Cikna wat sndri je cuma klu malas tu beli jgk le....;-)