teman2....

Wednesday, January 20, 2016

WW banyaknya siput.... abis lah tanaman aku

as salam semua kwn2,

Bdn rasa tak sihat nih, pastu risau kn aiyan pg td muntah masa nk pi sekolah, prt dia msk angin kot sbb mlm td tak mo mkn berat apa.... mintak2 takde apa, n mmg dh pesan kt teacher dia apa2... call

Siput oh siput.... tensen

21 ekor sekali serang... hehehhehe

15 comments:

Qhaifa Nur said...

Byknya siput dana..habis la
Mmg risau bila ank muntah2 ni..

Kakzakie Purvit said...

Harap-harap Aiyan ok.
Sebaiknya kalau muntah jgn bagi susu dulu Dana.

Aida Salleh said...

Semoga Aiyan baik2 je. Insyaallah. Siput kat mana tu Dana? Akak ni jarang main game. heheheee....Jakun sikit :-)

iryanty ismail said...

moga aiyan cepat sembuh.
..

dana apa nama game ni...macam best je...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Semoga aiyan cepat sihat. Kasihan kat anak-anak bila tak sihatkan.

ps:Banyaknya siput. Kena kutip masuk bekas tu akak ;-)

Lea Ismail said...

:-) ingat siput apalah tadi. dekat game rupanya.aiyan tak sihat ke? hope cepat sembuh.

Jobdirumah Buat Duit said...

Macam seronok aje main siput-siput ni.
Kasihan kat Aiyan. Harap tak ada apa-apa.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Semoga cepat sembuh aiyan..
Risau juga kalau anak2 ni tak sihat anak..
Penternak siput pulak ye Dana :)

wahida said...

get well soon aiyan!!

aku tetap setia kat candy crush...hehe...

Amy Hilmirda Daud said...

Akak ingat kan siput betul tadi ... hehehe.

HasnulYakin Mohammed said...

Lol...:D

lieyalatif said...

ko ni dana!!! kalo depan mate aku luku2 dah koooo...mati2 ingat siput betul...terbayang2 aku pokok2 mak ngah yg kene serang siput...dah le segar bugar pokok die....bikin panik aje ko ni dana ekekekeeek

sila percaya...kat henset aku cume ade 2 games ajek wey heheehehe

Bangchik and Kakdah said...

Harap Aiyan segera sembuh....

hainom OKje said...

Apa ke bendànya ni Dana ? Farmville ke?...

hainom OKje said...

Apa ke bendànya ni Dana ? Farmville ke?...