teman2....

Tuesday, January 19, 2016

Bday papa ke 35

as salam semua kwn2,

selamat hari selasa ye kwn2....

Semalam kan bday papa aiyan, takde bt sambutan cuma msk special skit je mlm td konon2 nyer....
dh mcm tradisi lak kalu ada bday bt mkn2... jarang pi mkn kt luar, selalunya aku akan msk menu yg agak special lah mengikut kesukaan tuan nyer bdn.

Dh lama tak msk ayam percik, tu yg msk mlm td tuh utk bday boy
Ayam percik
Acar ngn nasi planta

simple je hidangan mlm td

ni lah dia bday boy nyer... si aiyan tu papa suh amik gambo smbail korek idung pun dia ikut je

14 comments:

Kakzakie Purvit said...

Dari kakak juga buat en edy happy birthday
Best duduk atas riba ni Dana.
Kakak ingat dulu masa kakak kecik-kecik (tapi dah sekolah sebab itu masih ingat) suka duduk atas kain pelikat nanti bapak kakak goyang-goyang kaki dia macam buai:)

Kakcik Nur said...

Airtangan isteri yang disediakan dengan ikhlas dan penuh kasihsayang itu lebih beerti... :)

Happy birthday Edy...

Qhaifa Nur said...

Hepi besday buat hubby dana..
Moga dipermudahkn segalanya...
Ayam percik mmg special..

aizamia3 said...

Selamat Hari Lahir buat besday boy..
Moga sihat dan kuat dalam menjalani rutin harian..
Ni kalau akak.. bawak makan kat kedai je.. sebab akak tak minat masak.. hehehe..

Lea Ismail said...

papa aiyan sebaya ngan kita n abah adli. dia tua bulan je. happy birthday ye. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sihat-sihat selalu

Diana Rashid said...

Yang tu la yang buat suami sayang tu..bila hari special isteri masak kan khas untuk suami..baru la dia menghargai..kan??

wahida said...

ya Rabbi...sedapnya dana oiii ayam percik ko...bila nak ajak makan kat rumah ko ni...dari dulu teringin nak rasa air tangan ko...sebab ko kalau up pic masak2 ko, serius bikin aku leleh air liur!!

hep aiyan,,korek idung ye...hahaha...

aryan azra said...

simple tapi sedap tu dana...telan ailio akak menengok ayam tu

nila anggraini said...

Nampak sedap ayam tu....simple tapi mantap..

nila anggraini said...

Nampak sedap ayam tu....simple tapi mantap..

Aida Salleh said...

Happy bday papa Aiyan! Semoga sentiasa dalam rahmat ilahi.
Amboi Nampak sedap sangat ayam percik tu dana. terus lapar perut akak ok....huhuhuu..

norhidana miswan said...

terima kasih semua... untuk doa n ucapan pd edy

iryanty ismail said...

hahaha..aiyan2 ...

selamat ulang tahun..moga diberi kehidupan yg baik2..amin

hainom OKje said...

Barulah mama mithali namanya ni....Air tangan isteri mmg terbaiklah...
Dah katanya org Ganu, tentulah ayam percik faveret dia