teman2....

Thursday, January 14, 2016

Photo diary #2 cacamarba

as salam semua kwn2,

selamat hari khamis, salam baju batik heheheh

awal pagi lah buat ntry, otak tgh fresh sebelum sambung balik buat keje, sampai awal mula keje awal skit hehehhe....
Lagipun kang tkt tak dan nk bt ntry bagai susun2 ayat bila dh mula bizi kan...

Mari lah bersama2 kita melayan gambar yg tak seberapa nih......

ayam kicap pelabgai sbb selain ayam ada jgk kentang ngn bebola ayam hehehe... gara2 stok lauk tinggal ini je

kelmarin nyer menu dinner... mee lidi grg bersama opak ngn kopok, kadang2 mls nk dinner ngn nasi

sesekali tuan blog selfie.... ingat bln ni nk tkr spek, tak blh lak sbb rodtax mati kene renew... pospont la

ada membe sekolah amik oder jual batik nih... laju2 oder sbb baju batik banyak yg dh koyak...
 aku amik yg merah menyala belah kiri tuh

selalu beli yg kecik, nih beso trs akak tu bg kt aku... hehhehe apa lg skrg maktek pun suke pakai...
kacau daun je kan..

Saja2 nk bgtau kalau ada sapa2 berminat nk oder capet patchwork atau cadar blh try ke fb nih... kwn aku menjual nih
mmg cantik n 100% cotton

p/s: pagi td singgah kedai mkn layankan aiyan mkn mehun grg dh kenyang trs laju je ckp nk pi sekolah, alhamdulillah arini tak nngis... tp tiap pagi kene ajak pi kedai mkn lah

11 comments:

lieyalatif said...

kelas aiyan...kene pi mkn kedai dulu baru ok yea dana...takpe dana, pada aku tu ok dari janji mintak upah menan...mauuu botak kepala kite nanti ekeekekekeke.....

alaaaa opak tuuuu...ari tu dah teliur, ni teliur balik haahahahaha....

aku suke pilihan batik ko tu ...lawooo..alah ko kulit cerah, pakai merah pun lawa ....kene ngan kulit....

Kakzakie Purvit said...

Bedspread tu cantik kan Dana
Kakak ada beli satu selesa sangat - suka.

#dah tahu Aiyan cuma nak makan sebelum ke sekolah.

Raihanah Ahmad said...

sedap ayam masak kicap tu

Raihanahahmad said...

cantik2 juga baju2 tu

JunAina said...

Akak kalau makan malam selalu masak simple je goreng bihun, mee atau nasi je kecuali hari Isnin dan Khamis masak heavy utk berbuka.

aryan azra said...

Cantk baju batik tu...

Wah aiyan,ajak makan dulu baru nak g sekolah

Maria Firdz said...

sekali tengok macam sambal sotong je... ehe

wahida said...

kalau aku pun, aku akan pilih yang merah menyala tu nok...mmg cantik!!
weiiii sedap giler nampak ayam kicap ko tu...

mcm tu rupanya aiyan, nak kena makan kenyang2 dulu baru nak gi school ye..tak kisah la kan..janji dia nak gi school...

hainom OKje said...

Kalau dah namanya Masak kicap buhlah apa pun Dana, mesti licin punya hihi...Lagilah kalau org yg masak....
Ohhh Ayyan dah tak nangis eh.....Tak perlah makan kedai pun makan kedailah ...

hainom OKje said...

Kalau dah namanya Masak kicap buhlah apa pun Dana, mesti licin punya hihi...Lagilah kalau org yg masak....
Ohhh Ayyan dah tak nangis eh.....Tak perlah makan kedai pun makan kedailah ...

Aida Salleh said...

Salam Jumaat Dana. Akak pun sekarang rajin buat entriu pagi2 sebelum subuh. hehehe....Baguslah Dana ni tolong promo bisnes kawan2. Mesti kawan tambah saying ni tau.
Wah...Aiyan budak baik dah.Good boy :-)