teman2....

Thursday, January 7, 2016

photo diary #1 2016 Umrah papa

as salam semua kwn2....

selamat pagi khamis.... minggu nih otak pikir cpt lah abis minggu, cpt lah jumaat hahahha... teruk beno mama sorang nih..

sebenarnya kan aku tak banyak gambar awal2 tahun nih... paham2 jelah kan.... jadi aku nk share ngn korang gambar2 yg edy hantar masa dia bt umrah aritu...



gambar pertama lps sampai sana... lega dpt tgk gambar nih... lega selamat sampai

pastu hari ke 2 dia tunjuk nih... aiyan bekalkan menan kt papa... dia jumpa dlm beg... aku lak yg nngis tgk



aiyan selitkn dlm sini... aiyan2


masa nih ada rambut lg heheheh

mcm tak percaya dh sampai sini

kt ladang kurma katanya.... masa nih dh tkade rambut dh nih... 

Subhanallah... cantiknya

tunjuk gambar nih kt aiyan... dia ketawa je nsb kenal lagi mana 1 papa

p/s: doakan aiyan terus hepi kt sekolah yek kwn2....

19 comments:

lieyalatif said...

alhamdulillah...dipermudahkan segala urusan edy....bertuah die kan dana dah jadi tetamu Allah...bagus tempat keje edy buat reward mcm tu...berkat hidup bos die...

aku pun touching part kereta mainan tu dana....tak sangka aiyan sempat selit tuk teman papanye di mekah heheeheheh

iryanty ismail said...

alolo sweet nya aiyan..bgi kereta kat papa buat pnawar rindu kat aiyan ye...

Kakcik Nur said...

Kakcik pun rindukan Tanah Suci. Mudah2an tahun ini dapat pergi lagi...

norhidana miswan said...

Lieya- bos dia pun tiap2 thn mmg akan ke sana lieya itu dia bt reward itu... ada yg dh keje 20thn dpt lah 2 kali pg umrah free...

Iryanty- dia pun pakai selit je tuh menan dia tp itulah toucing gk lah

Kakcik Nur- betul kan kakcik, mana2 yg pnh pg msti nk pg lg

Inani Hazwani said...

Seronoknya suami akak berpeluang ke sana.

Nafira usof said...

Sonoknyeeee tgk gambar2 dari tanah suci.
harap2 kita pon boleh ke sana jugak kan~
memjadik tetamu Allah. Amin~

InsyaAllah kak~ minggu pertama jer kita risau part anak2 nih. kalo dh lepas minggu pertama ok lah dia. lagi2 bila dah dpt kawan.

wahida said...

Alhamdulillah...seronoknya tengok...

wei...aku pulak rasa sebak tengok mainan aiyan dlm beg papa dia...huhu...

Diana Rashid said...

pandai dia selit mainan dia kat situ..nak bagi papa ingat dia selalu la tu..eheheh

tiga lalat said...

semoga dipermudahkan ., aminn

aryan azra said...

tersentuh hati acik ni tau aiyan. tengok aiyan selitkan kereta dalam beg papa tu, nak bagi papa ingat aiyankan...hehehe bijak sangat aiyan ni

Ya Allah..tengok kaabah tu, bila la dapat tengok depan2 nih

norhidana miswan said...

Inani- betul, rezeki dia

Nafira- betul2 amin...
itulah hrp2nya lah lps2 tu dh ok

K Wahida- hehehhe ko nih kak, aku masa dpt wasappa edy antar kt mekah tunjuk kete tu, aku dh nngis dh

Diana- itulah... dia duk main2 kan

3 lalat- alhamdulillah... selamat smpai dh

k Aryan Azra- itulah kan kak, tersentuh nengok gambar kete dlm beg tuh... insyallah moga kita di beri rezeki sampai ke sana

NEKCIK said...

Alhmadulilah sampai dah edy ke sana..nanti ada rezeki boleh bawak aiyan dan dana sekali ..insyaallah

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Alhamdulillah semuanya selamat. Bagus aiyan bagi teman kat papa dia.

Jobdirumah Buat Duit said...

Alhamdulillah. Menjadi tetamu Allah SWT.

ohpanduan panduan said...

Alhamdulillah. Semoga dimudahkan urusan akak sekeluarga selepas ini bekat amalan agama yang suami akak buat. menjadi tetamu Allah SWT.

nila anggraini said...

Subhanallah....betapa beruntungnya sudah menjejakkan kaki kesana. Mudah2an kami menyusul kesana juga suatu hari nanti..aamiin

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Alhamdulillah...
Muda eddy dah jadi tetamu Allah

LYAfrina said...

haha..sempat lg aiyan selit kete tu

hainom OKje said...

Eiiiii.....ciwek rupanya org tu.Rindulah tuuuhh....
Bestnya dapat solat depan kaabah kan Dana...