teman2....

Tuesday, February 2, 2016

ke Tango Cafe

as salam semua kwn2,

Selamat hari selasa, cpt sgt masa berlalu dh msk bln 2 di tahun 2016.

Jumaat mlm sabtu aritu papa kata nk ajak dinner kt luar, dia nk banjer apa lg. 
sbb penah mention psl cafe nih kt dia lps baca kt blog kak Jee... 

Lagipun dekat, ingat nk ajak maktek sekali sbb dkt ngn opis dia tp dia bizi sgt sampai mlm pun tak dan nk kuar dinner sama.
Cafe nyer nice jgk, simple tp selesa... ada ruang membaca, ruang bermain utk bdk2.... surau pun ada tau


permainan pertama yg dia try... pastu semua nk main

main susun2 block pulak... hmmmm takde bdk lain masa tuh mmg syok lah dia

mcm khusyuk kan tp lps tu kejap je dh ilang dh 


ada jgk kek, donut yg super besar... chiken pie ngn lasagna... 

aku try fettucini carbonaranya... mmg sedap banyak pulak tuh...
edy amik nasi lemak tp lupe nk amik gambo hehehe

tunggu papa byr bil ngn kek ddk jap kt luar cafe

mana lah dia ni reti duk diam kan..

sesiapa yg suke western kene cube dtg sini... mmg tak mengecewakan
Tango Cafe
Taman Melawati
9163 Jalan Negara

15 comments:

Lea Ismail said...

kalau dgn adli kat kedai makan cepat2 je nak habiskan makan. takut dia merayau dalam kedai

Kakcik Nur said...

Nampak menarik cafenya...bersih dan selesa. Yang penting, makanannya sedap. :)

Norhayati Mohd Isa said...

Boleh terjah tu Dana..
Terliur pulak tengok carbonara tu :)

Aida Salleh said...

Nampak macam best je ni. Tq Dana sbb share. Nanti bleh terjah...:-)

adrianna syaz said...

Bestnya cafe ni akk..teringin nk bkk cafe cmni ^_^

Kakzakie Purvit said...

Pada kakak Aiyan kalau ada kawan lagi seronok nak buat apa pun
Sendiri itu yg sekejap dah bosan.

Makan lebih baik kan Aiyan kan:)

Diana Rashid said...

Nampak best la cafe ni..budak2 pun mesti tak boring..

nurbijen said...

Kalau dekat, confirm saya dah terjah cafe ni... hehehe

LYAfrina said...

menarik ni..ada tempat main budak lagi

norhidana miswan said...

Lea- heheheh tp msti dia duk diam kalu ada menan

Kakcik- aah lagipun msh baru lg kakcik

k Norhayati- hehehe sdp kak... banyak jgk isinya

k Aida- hehehe terjah jgn tak terjah kak

Adrianna- insyallah... ada lah rezeki tuh

k Zakie- hehehe kalu ramai2 lg kecoh jadi nya kak

Diana- itulah siap boleh baca novel2 lg

norhidana miswan said...

k Nurbijen- heheh mana tau kot2 jln2 kl ke kak... blh terjah

Lyafrina- aah menarik jgk lya, kalu ada anak yg dh boleh membaca pun boleh layan buku2 kt sini mcm2 buku ada

aryan azra said...

menarik nampak konsep cafe ni

aizamia3 said...

Lenkali kita date together pulak.. ;)

hainom OKje said...

Sekarang ni mmg banyak pesen cafe cafe gini kan Dana. Tercabar jugaklah Secret Recipe rasanya hihi....

Tango Cafe said...

Terima kasih kerana keluarkan artikel ini & terjah Tango Cafe. Di bln ramadhan operasi kami bermula pada pkl 3.00pm hingga 11.00pm. Terdapat menu tambah untuk bulan puasa. Kami juga sedia menerima tempahan untuk buka puasa secara berkumpulan.