teman2....

Wednesday, February 17, 2016

WW my coway... oh anak bertuah

as salam sume kwn2....

kita skip kejap cite balik kg ek.....
cite psl appointment aiyan pun esok lusa aku cite yek

Kt umah guna penapis air coway...
tp mlm td baru perasan

anak bertuah mana lah yg ternak anak katak dlm nih... 

ntah bile masa dia curah biji selasih kt sini... anak bertuah

13 comments:

Nooriah Abdullah said...

anak bertuah mmg gitu dana sabo je lah heheehe

Kakzakie Purvit said...

Kakak ingatkan memang design dia titik-titik:)

nurbijen said...

hahaha, sempat lagi aiyan bereksperimen...

norhidana miswan said...

k Noor- tulah balik kene soal siasat nih

k Zakie- hehehe cun kan kalu desing titik2

k Nurbijen- tulah kak... dulu dia tak reti tekan2 air coway tu... skrg dh tau

Lea Ismail said...

hehehe.telur katak nak menetas

Azian Elias said...

Ha..haa..haaa... pandai anak bertuah tu kann..

aizamia3 said...

hahaha.. anak bertuah nan sorang tu lah.. mesti terkebil2 mata dia bila kena bebel kan.. ;)

norhidana miswan said...

Lea- itulah haahhaha ptg nih siap la menetas

k Azian- aah mmg pandai... ada je kerjaan dia

k Aziamia- kalu kite bebel dia ikut kite bebel... dia bebel kt maktek dia pulak

Norhayati Mohd Isa said...

Hihihi..
Akak ingat ialah telur katak tadi dana..
Rupanya biji selasih ye..
Aiyan suruh mak dia buat air sirap selasih tu Dana..

iryanty ismail said...

hahah..memang anak bertuah

hainom OKje said...

Kretif namanya tu Dana....hihi...

siti hazreen said...

itu tandanya sel-sel otak telah berhubung hehe

Aida Salleh said...

Nama pun anak bertuah kan dana? hehehehe...lepas ni kena selalu check lah dana. :-)