teman2....

Friday, February 26, 2016

gadget mama

as salam semua kwn2,

zmn serba moden nih, semua msti ada gadget masing2 kan... bkn je gadget smart phone tp aku pun ada jgk gadget utk illusi sendiri...  hehehhe

penting gadget nih pada kebanyakan wanita....
n dh lama jgk aku tinggalkan gadget nih... bila kadang mls nk ber illusi
korang minat gadget gini brand apa? ce cite

gadget baru beli semalam.... gadget jgk kan namanyer hehehhe

serasi ngn brand jepun nih... 

13 comments:

Ahmad Hasif said...

ooo ada gadjet juga ye.. gadjet makeup.. gadjet sy ada loreal dgn kiehl.. :D

Kakzakie Purvit said...

Laa.... kakak ingatkan gadjet apa tadi:)

wahida said...

aku pakai gadget murah2 je dana..hehe...

JunAina said...

Akak? Tak de gadjet2 gini...dah lama tak terbeli...eheheee...

aizamia3 said...

Akak tak pernah ada dan tak pernah beli gadjet macam ni sebab tak pakai make up.. hehehe..

norhidana miswan said...

Ahmad Hasif- hehehe kire gadget jgk ni

k Zakie- hehehehe

k Wahida- ni pun murah kak oi, takde duit nk pakai MAC ke DIor ke apa

k Junaina- heheheh akakcomei semula jadi

k Aizamia- akak semulajadi dh cumei

cheq da said...

Patut la mama comel sokmo

hainom OKje said...

Mak jarang pakai Dana....Suka tu suka. Adalah gak kadang kadang pakai kalau nak gi kerja kawen. Tp tulah...last last bendanya dah expired pakai baru 2 -3 kali....rugi jer.

TukangKebun said...

Dulu junior belikan masa majlis perpisahan.
Memang bagus brand make up ini.
Juga rasa serasi dengan saya.

Fyda Noh said...

Dulu zaman muda2 ada juga gadjet mekap ni. lepas ada anak, dia asik main ja, terus malas nak beli dah

ros_reeza said...

wah gajet jugak namanya kan. hihi.. Ros pakai elianto je.

aryan azra said...

oo gadget juga tu ye...hehehe

LYAfrina said...

eheh..kalo dh gegirll