teman2....

Wednesday, March 18, 2015

WW kempunan

as salam sume kwn2,

kempunan wei nk dptkan tudung nih... udahla lawo2 memikat hati... dh berminggu tgk asik soldout saja

klu ada reseller jual kadang sampai sekali ganda rege... mls lak nk beli mahal2... sbb aku bkn la fanatik sgt... sbb aku pakai je tudung bwl biasa, tudung DNE 3 layer or fake fareeda 2lyr tuh... jnji selesa la senang ckp

omel2 semua kan... hehehe


p/s: mood mls dh dtg semula... aduhla

11 comments:

Aida Salleh said...

Memang frust kan kalau berkenan tapi tak dapat. Doa2 lah ada restock nanti ok? Tu Adijuma ya Dana?

Aida Salleh said...
This comment has been removed by the author.
dya said...

akk dya lom pena beli lagi aidjuma nih.selalu terlepas je,...

norhidana miswan said...

k Aida- betui2... aah aidijuma kak

Dya- itulah, yg lain2 kadang ada peluang tp takmo sbb tak kenan...tp yg pink label nih..meleleh air liur nengok

cheq da said...

Cantik jgk tu...

ros_reeza said...

Pernah beli WL je aidijuma ni. Pastu kakak bagi BL sehelai. Sekarang ni macam susah je nak dapatkan AJ ni.

nurbijen said...

Saya pun berkenan dgn pattern lagu tu... Nak jugak.... Tapi hubby saya jenis tak suka bininya melaram.. hahaha, jadi tgk aje lah dari jauh... ekekkek

Ibu Lala said...

Ssh nak cari tudung yg labuh tutup dada kan. Kebykannya pendek dan tergantung. Sabor je la.

hainom OKje said...

Sampai sudah okje tak de tudung AJ ni Dana hihi....lagi kesian....

Fatin Mraz said...

pikir positif..hehee
selamat poket~

:: Cik Viva :: said...

asik sold out je kat website ni..aritu dh select2 masuk dalm cart dh pastu tetiba pc hang...pastu bukak balik terus sold out..