teman2....

Thursday, March 12, 2015

Photo diary simple

as salam sume kwn2,

selamat hari khamis... arini bt keje ala2 sbb nk pastikan meja dlm keadaan kemas je... tensen je kalu ada audit 5S by MPC nih, selagi dia tak lawat bahagian kite selagi tuh tertunggu2... tp kalu tak dtg lg bagus hehehe...

lama tak bt PD kan, asik takde gambar je... korang pn msti rasa nyampah kan asik bende sama je hahaha nasib lh labu

mari kite layan PD yg tak seberapa nih...

petang2 balik school sambil layan katun dia msti nk mkn sesuatu... mcm ni kepek ubi

kredit kt en google.... info yg baik nih... suke lak aku nengok makanan ngn color mcm3 gini

bancuhan jemput2 udang semalam ptg... penuh ngn sayur

yg dh boleh di ngap... sos tu aku beli siap je hehehe jgn la korang pikir aku rajin bt sndiri

nmpak kemas bersih je meja aku kan... gara2 nk 5S nyer kes

meja utk fail kerja pun kemas je kalu tak... hhahahaha faham2 jelah

tp depa tak tau aku main sorok2 bwh meja hahahha.... jgn la ada pengaudit 5s baca blog aku nih hahahha 


9 comments:

Bbwana adienia said...

Wana pun suka makan yang colorful macam tu..semangat nak makan :)

Tihara said...

ini haa auditor tak bertoliah tengah baca blog riko, haha

sedapnya cok udang tu
^_^

norhidana miswan said...

Bbwana- itulah kan, tp nk dpt semua tuh payah skt la

k Tihara- ojo lah kak, kuwe ojo lah koyo ngono... jemput2 asal boleh kak... sdp ala2 je

imm hassan said...

yang kat bawah meja tu x tahan hahaha

Amy Hilmirda Daud said...

sampai part bawah meja... hehehe

NEKCIK said...

nasib lah masa nekcik kerja tu takde 5S 6S ni..kalau tidak mmg kena sergah boss agaknya...

nurbijen said...

lain kaler, lain khasiat rupanya...
Saya suka buat sayur kalerful sbb nak nampak menarik jer...
No worry dana, mereka tak check hingga bawah meja... janji atas meja dah sedap mata memandang :)

hainom OKje said...

Baguslah kalau dia berselerakan Dana....senang hati mama.
Pak Jilap pun ofis dia tgh audit jugak. Musim audit kot sekarang ni. Nanti nak report ar....suh dia tengok
bawah meja sekali

ros_reeza said...

Oo sorok ye kak. Hihi tak aci tau main sorok- sorok..