teman2....

Tuesday, March 17, 2015

my Hero my Arjuna...

as salam sume kwn2,

arini agak kelam kabut... fuhhhh....

subuh td bdn aiyan dedar2, edy suh bwk pi taska jgk tp aku takmo sian kt dia, tp pagi aku msk opis jgk nk setel hal keje sebelum amik cuti rehat tp kwn opis bgtau bwk je taska kalu takat demam skit je. Pastu kelam kabut itu ini nk suh papa antar aiyan pi taska jgk jd mama tak pyh cuti rehat.

Dlm kul8++ antar aiyan pi taska tp dh pesan kt techer kalu aiyan nngis merengek n bdn pns sgt bgtau aku, ubat pun dh bekalkan, kul 9++ call teacher kata dia ok tgh main... suhu pun dh normal tak pns tp biarkan dia tido... Aiyan2 hrp arini dh ok demam nyer... dia mmg manja klu time dmm2 or tak sihat ngikut pangai aku kot

nk cite psl ahad lps, pi kenduri kt semenyih membe opis edy, kt sana aiyan lah paling hepi... dpt jumpa ramai kawan... pastu dpt jumpa awek cun...siap ikut lg awek cun tuh hehehe

bdk baru pertama kali kenal bunga manggar... excited gile

selamba ddk sebelah pantin yg cun tuh

semua jejaka2 tuh jeles kt aiyan tau termasuk yg baju merah

pantin tu kwn seopis edy n penah jumpa masa family day kt PD thn lps

siap posing baring2 dpn pantin... ko mampu buat gitu? hahhaha 


10 comments:

Acik Erna said...

Hero Aiyan sekarang kan Dana tak takut orang.bagus Aiyan

norhidana miswan said...

Acik Erna- dia kalau perempuan lawo2 mmg laju je dia nk ikut acik oi

nurbijen said...

Eh, tiba2 penganti dah ada anak.... hehehe, bukan main lagi Aiyan posing dgn penganti...

dZah said...

slm...
sy follower ke129
jenguk2 andai sudi blog sy
http://hadizah.blogspot.com

NEKCIK said...

elok lah tu Dana..bagi dia xposed...lagi dia confident kan..
bagus aiyaan ceria..kan

LYAfrina said...

kakak asya pon bru baik demam ni..mudahan aiyan ok je & x melarat ye..musim sekarang ni kak.. mmg cuaca pns sgt.. klo t/hari kluar rmh, xleh nk celik mata ni

waa..suka pelamin dia..shining2 gittu

norhidana miswan said...

k Nurbijen- hahaha itulah dia mmg suke tgk pantin lawo2 nih kak

Dzah- insyallah... tq

Nekcik- kadang terlebih confident nekcik oi

Lyafrina- smlm ptg dh alhamdulillah ok.. hrp tak dmm lg lah...cuaca mmg pns sgt nih

Sarah Talib said...

Dah pandai dia...semoga Aryan cepat membesar dan sihat2 selalu.

Aida Salleh said...

Amboi Aiyan dah pandai ngorat ek? hehehee

hainom OKje said...

Ayyan dah startlah dtg peramah dia tu..... Amboi siap bersantai depan pengantin lagi....
Dana....melampaulah kalau En Edy pun nak berposibg mcm Ayyan tu hihi